Skocz do zawartości

Hand made ark 70

ark70

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo uniwersalny kij, łowię nim też klenie i bolenie.

Mój egzemplarz ma tylko drewno w rękojeści więc ten na zdjęciach będzie sporo lżejszy.

attachicon.gif IMG_20210101_172148.jpg

Przy wielkości kleni które kolega łowi  wybór patyka  wydaje się jak najbardziej uzasadniony. O boleniach nawet nie chcę wspominać. ;)

Edytowane przez ark70
  • Like 1

Artur bardzo ładnie wykonany ten ostatni patyk z 2020. Fajny pomysł z tym koreczkiem do szczytu a opisy są genialne. Przyznam, że Twoje wyroby to miód na moje oczy. Dobór kolorów, lakier jak i całe wykonanie i te detale - coś pięknego...

Korzystając z okazji życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku oraz dalszego rozwijania talentu :-)

• Like 2

Artur bardzo ładnie wykonany ten ostatni patyk z 2020. Fajny pomysł z tym koreczkiem do szczytu a opisy są genialne. Przyznam, że Twoje wyroby to miód na moje oczy. Dobór kolorów, lakier jak i całe wykonanie i te detale - coś pięknego...

Korzystając z okazji życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku oraz dalszego rozwijania talentu :-)

Dziękuję za życzenia :) ,  i za motywację do dalszej pracy :)

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Najładniejszy opis, najładniej położony lakier(DelToro również), najładniej zrobione elementy z drewna... kurcze z całym szacunkiem ale wkurza mnie to jak uświadamiam sobie po obejrzeniu kijów jakie robisz ile pracy jeszcze przede mną..

Pozdrawiam.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Najładniejszy opis, najładniej położony lakier(DelToro również), najładniej zrobione elementy z drewna... kurcze z całym szacunkiem ale wkurza mnie to jak uświadamiam sobie po obejrzeniu kijów jakie robisz ile pracy jeszcze przede mną..

Pozdrawiam.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

Tylko uparci osiągają cel ;)

Pozdrówka :)

• Like 1

Konsekwentni brzmi lepiej :) 

Pozdro Mistrzu

ps.

Ładny kapsel  :clappinghands:

Oby ten '' Mistrz" czkawką się nie odbił ;) .  Dla mnie upór i konsekwencja idą jedną drogą. Ale ja prosty człowiek, może nie wszystko ogarniam.

Chyba najważniejsze to chcieć...

Ps.

Też taki dostaniesz :D

• Like 2

• 3 tygodnie później...
Witanko :)

Kolejny Matagi tym razem w zieleni.

Blank lakierowany na kolor ciemnej głębokiej  zieleni, przelotki Fuji T2 Gun ,insert, kapsel i wstawki stabilizowana i barwiona czeczota klonu. Korek klasy premium . Warto zwrócić uwagę na czarne wstawki z rogu bawołu indyjskiego, materiał niezwykle widowiskowy,niestety mega trudny w obróbce i mało przewidywalny.

post-50039-0-55784000-1613638854_thumb.jpg

post-50039-0-05194500-1613638871_thumb.jpg

post-50039-0-41710100-1613638889_thumb.jpg

post-50039-0-46259500-1613638903_thumb.jpg

post-50039-0-02956200-1613638918_thumb.jpg

post-50039-0-32838700-1613638943_thumb.jpg

post-50039-0-09682100-1613638965_thumb.jpg

• Like 18