ark70 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Bardzo uniwersalny kij, łowię nim też klenie i bolenie. Mój egzemplarz ma tylko drewno w rękojeści więc ten na zdjęciach będzie sporo lżejszy. IMG_20210101_172148.jpgPrzy wielkości kleni które kolega łowi wybór patyka wydaje się jak najbardziej uzasadniony. O boleniach nawet nie chcę wspominać. Edytowane 1 Stycznia 2021 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Artur bardzo ładnie wykonany ten ostatni patyk z 2020. Fajny pomysł z tym koreczkiem do szczytu a opisy są genialne. Przyznam, że Twoje wyroby to miód na moje oczy. Dobór kolorów, lakier jak i całe wykonanie i te detale - coś pięknego... Korzystając z okazji życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku oraz dalszego rozwijania talentu :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Artur bardzo ładnie wykonany ten ostatni patyk z 2020. Fajny pomysł z tym koreczkiem do szczytu a opisy są genialne. Przyznam, że Twoje wyroby to miód na moje oczy. Dobór kolorów, lakier jak i całe wykonanie i te detale - coś pięknego... Korzystając z okazji życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku oraz dalszego rozwijania talentu :-)Dziękuję za życzenia , i za motywację do dalszej pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Ile to cudo waży w ręce, po takim uzbrojeniu?Info od klienta - równe 150 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Dla tych co nie lubią XXXXfast. Motyw przewodni -mix zieleni, turkusu i brązu, czyli najmodniejsze kolory na rok 2021 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Będzie dzielnie walczył u boku młodego wilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Piekna szpada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Dupe urywa. Majstersztyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Piekny kijek ,poorostu dzieło sztuki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Trening czyni Mistrza. Trenuj, trenuj, więcej radości dla innych. Prawdę mówiąc, u mnie już jesteś na mistrzowskim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Najładniejszy opis, najładniej położony lakier(DelToro również), najładniej zrobione elementy z drewna... kurcze z całym szacunkiem ale wkurza mnie to jak uświadamiam sobie po obejrzeniu kijów jakie robisz ile pracy jeszcze przede mną.. Pozdrawiam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Najładniejszy opis, najładniej położony lakier(DelToro również), najładniej zrobione elementy z drewna... kurcze z całym szacunkiem ale wkurza mnie to jak uświadamiam sobie po obejrzeniu kijów jakie robisz ile pracy jeszcze przede mną..Pozdrawiam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu TapatalkaTylko uparci osiągają cel Pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Tylko uparci osiągają cel Pozdrówka Konsekwentni brzmi lepiej Pozdro Mistrzu ps.Ładny kapsel Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Dano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Racja Daniel, uparci cały czas robią to samo, tak samo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Konsekwentni brzmi lepiej Pozdro Mistrzu ps.Ładny kapsel Oby ten '' Mistrz" czkawką się nie odbił . Dla mnie upór i konsekwencja idą jedną drogą. Ale ja prosty człowiek, może nie wszystko ogarniam.Chyba najważniejsze to chcieć... Ps.Też taki dostaniesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ciekawe jak mój kijek wyjdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dokładnie tak, jak Sobie zasłużyłeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Witanko Kolejny Matagi tym razem w zieleni. Blank lakierowany na kolor ciemnej głębokiej zieleni, przelotki Fuji T2 Gun ,insert, kapsel i wstawki stabilizowana i barwiona czeczota klonu. Korek klasy premium . Warto zwrócić uwagę na czarne wstawki z rogu bawołu indyjskiego, materiał niezwykle widowiskowy,niestety mega trudny w obróbce i mało przewidywalny. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Rakieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Rakieta A nie wędka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jedwab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jedwab?Tak Michale, jedwab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Wedeczka marzenie.. Podejrzewam, że sam bawół indyjski był jeszcze trudniejszy i mniej przewidywalny w obróbce ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 A nie wędka ? Jak na wedke, to rakieta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jak zwykle wysoki poziom - pięknie Artur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi