ark70 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Trociowy Sls 9620, blank lakierowany na kolor czarny, przelotki Fuji T2, uchwyt RSD z grawerką,korek klasy flor. Insert uchwytu i wstawki stabilizowany i barwiony klon, przekładki czarny grab . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Nic dodać nic ujać.Projekt mega wykonanie Mistrz.????Wyszło luksusowo jak z kraju wiśni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Kazde inne slowo jak,- przepiekny projekt i wykonanie nie odaloby mojego zachwytu Arturze !!!!! Gratuluje!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Arku grawerkę wykonujesz sam czy zlecasz komuś? jeśli sam to czym to robisz, jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Ach te barwy - to raz. Ale jakość i precyzja. Jak zwykle TopkaSzacun Mistrzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Piekna wedka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Arku grawerkę wykonujesz sam czy zlecasz komuś? jeśli sam to czym to robisz, jeśli mogę spytać? Nie da się wszystkiego robić we własnym zakresie,aczkolwiek nie ukrywam że jest to kusząca opcja. Zdecydowanie prościej jest zlecić to wyspecjalizowanej firmie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Panowie, dziękuję za dobre słowa, jak zwykle czuje się odrobinę zakłopotany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Uczta się wędkoroby.. jako i ja zachwycić się nietuzinkowym rękodziełem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) Wykonanie perfekt! Mam pytanie natury technicznej. Jaki jest powód stosowania dwustopkowych przelotek w blanku, który jak wiemy jest taka mocniejsza uncjówką? Edytowane 19 Stycznia 2024 przez MatB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Wykonanie perfekt! Mam pytanie natury technicznej. Jaki jest powód stosowania dwustopkowych przelotek w blanku, który jak wiemy jest taka mocniejsza uncjówką?Płynniejsze przeniesienie obciążeń na dolniku, gdyby trafił się prawdziwy srebrny Lewiatan. Jak słusznie zauważyłeś, to tylko uncjowka.Historycznie miałem przyjemność sprawdzić co taki diabeł potrafi wyprawiać na kiju o dwa oczka mocniejszym . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Uczta się wędkoroby.. jako i ja zachwycić się nietuzinkowym rękodziełem Sławku, czy mi się wydaje czy gdzieś w tle daleko słychać smagniecia bata. ?Aach, ta moja złośliwa natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Wykluczone! Są w rodbuildingu dwie maniery; jedna sprowadza się do sprawnego montażu elementów w docelową całość.. odróżniającą się tylko i wyłącznie logo, a druga robi mniej więcej to samo, ale z wyraźna różnicą - inwencji, wyobraźni i osobistych zdolności. Rzemiosło i artystyczne rękodzieło p.s. wędkorob to było mało eleganckie stwierdzenie - za proste 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) Fotek kilka książęcego patyka. Spieszę dodać że książę jest samozwańczy . Blank FishingArt SBO 726 przycięty do 213 cm przelotki Fuji sic slim gs, uchwyt CRS głosy, rękojeść brzoza karelska stabilizowana i barwiona , wykończenie pierścienie aluminiowe anodyzowane lt gold.Przeznaczenie duży pstrąg. Edytowane 13 Maja 2024 przez ark70 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) . Edytowane 13 Maja 2024 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Ze smakiem , finezyjnie , chociaż rzadko coś jest tutaj okazane , to jest / są to projekt-y RB z wysokiej półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Ze smakiem , finezyjnie , chociaż rzadko coś jest tutaj okazane , to jest / są to projekt-y RB z wysokiej półki Macieju, bije się w pierś i posypuję głowę popiołem. Mea culpa. Obiecuję częściej odkurzać w wątku. Dziękuję za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Tak poproszę , myślę , że to byłaby nie tylko reklama , ale także inspiracja dla przyszłych projektów dla wielu .. p.s. rozumiem że blank przycięty dołem ca 5 cm , to moc 6 lb ale realnie opisany jako 10 lb ? jakie jest ugięcie tego kija bardziej fast czy coś w stronę regular ? pozdrawiamMaciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Pieknosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Z tą inspiracją... No nie wiem, chyba nieco na wyrost Blank relatywnie szybki , ugięcie przesunięte w stronę szczytu, trudno tu porównać do klasycznych pstrągowych konstrukcji, aczkolwiek w tych specyficznych warunkach ( wąska głęboka rzeka , z dużą ilością zwałek) w jakich będzie użytkowany zadziała perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Sztosik, a takie drewienko to jak wagowo wychodzi w porównaniu do bardziej popularnych materiałów na uchwyty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Różnica w wadze jest spora, szczególnie porównując do klasycznego korka. Aczkolwiek waga kija nie zawsze jest właściwym wyznacznikiem. Jeśli elementy rękojeści są właściwie skonfigurowane wada może stać się zaletą . Oczywiście rzeczone moduły nie mogą być zbyt masywne. Jednym słowem trzeba to robić z głową . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Kolorystycznie i materiałowo - miód malina. Ja wprawdzie dzielonych rękojeści nie znoszę, ale to ładne jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 No, toś Waćpan pojechał z tą ślicznotą. Już zazdroszczę właścicielowi kijaszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi