DelTor0 Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Piękna robota! Jaki to blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 18 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Piękna robota! Jaki to blank?Dziękuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Pochwalony.Tym razem kij dla zawodnika pod nieco większe okonie, alternatywne zastosowanie pstrąg. Nie będę się rozpisywał o szczegółach technicznych, a chce spojrzeć na temat z nieco innej strony.Właśnie o łowieniu zawodniczym kilka słów.Od jakiegoś czasu mam wrażenie że pada ostatni bastion wielbicieli kijów typowo użytkowych, gdzie wygląd kija był totalnie pomijany - wędki dla zawodnika.Tak więc określenie ,, bez żadnych pizdrykow" nieuchronnie obchodzi w niebyt zapomnienia. Na przestrzeni ostatnich kilku lat wymagania tejże grupy wyraźnie się ukierunkowały. Możliwe że wynika to z zmiany pokoleniowej .Rejestruję tą tendencję z wielkim zadowoleniem. Prawda jest taka , że to klient mobilizuje nas do kreatywności , szukania nowych rozwiązań itp, itd, co za tym idzie ma bezpośredni wpływ na rozwój danego wędkoroba.Niby oczywiste... Tyle tytułem wstępu ( przydługiego pewnie) ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Cudo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Piekny. Tez ten uchwyt zakupilem i cos z nim bede kombinowal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomspinn Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Bajka kijek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Przeciwieństwo królującego tu założenia, że przedmioty sprowadzamy do roli jak najprostszego narzędzia. Czyli masówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Pochwalony.Tym razem kij dla zawodnika pod nieco większe okonie, alternatywne zastosowanie pstrąg. Nie będę się rozpisywał o szczegółach technicznych, a chce spojrzeć na temat z nieco innej strony.Właśnie o łowieniu zawodniczym kilka słów.Od jakiegoś czasu mam wrażenie że pada ostatni bastion wielbicieli kijów typowo użytkowych, gdzie wygląd kija był totalnie pomijany - wędki dla zawodnika.Tak więc określenie ,, bez żadnych pizdrykow" nieuchronnie obchodzi w niebyt zapomnienia. Na przestrzeni ostatnich kilku lat wymagania tejże grupy wyraźnie się ukierunkowały. Możliwe że wynika to z zmiany pokoleniowej .Rejestruję tą tendencję z wielkim zadowoleniem. Prawda jest taka , że to klient mobilizuje nas do kreatywności , szukania nowych rozwiązań itp, itd, co za tym idzie ma bezpośredni wpływ na rozwój danego wędkoroba.Niby oczywiste... Tyle tytułem wstępu ( przydługiego pewnie) Przepięknie zrobiona wędka! Piekny. Tez ten uchwyt zakupilem i cos z nim bede kombinowal To jest mój faworyt do przerobienia jednej wędki ! Zajebisty! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Trochę odmiany od oklepanych spinów, tym razem kij pod dystansowe łowienie .FishingArt Ventus FR 966 4N. Prywatnie użytkuje ten blank od kilku lat i darzę ten kij wyjątkową estymą. Blank lakierowany na głęboką czerń, insert brzoza karelska premium stabilizowana i barwiona przelotki Uniwersal Braid. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Elegancja nieczęsto spotykana. Niby nic wielkiego ale różnica z wysypem hand made'ów - kolosalna. Ja bym tak nie umiał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Elegancja nieczęsto spotykana. Niby nic wielkiego ale różnica z wysypem hand made'ów - kolosalna. Ja bym tak nie umiał Czerń jest elegancka, taka to tajemnica Sławku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Piękny kijek okoniowy.. To drewienko cudo no i nić.Powiedz jaka to nic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Czerń to nie kolor ani samograj - raczej multikolor, a dopiero umiejętnie dobrane dodatk,i wydobywają na światło ten właściwy wyraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Piękny kijek okoniowy.. To drewienko cudo no i nić.Powiedz jaka to nic? Marcinie, jakby ten kij usłyszał że kwalifikujesz go jako okoniowy, obraził by się na śmierć. Kij dedykowany pod duże i bardzo duże pstrągi, trocie w morzu, ewentualnie od lipienie 45+. Z dużymi okoniami też sobie poradzi .Do tego szybki i pozwalajacy na bezproblemowe wywalenie całej linki.Nić PW CF 722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Arturze wydaje mi się, że Marcinowi chodziło o 6th element 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Arturze wydaje mi się, że Marcinowi chodziło o 6th elementTo możliwe . Nie pomyślałem o tym . Marcin rozwiąż zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) Hehe.. Dokładnie chodziło o 6th element.Dziękuje za podpowiedź co do nici,tyleze chodziło mi o nic na 6th elemencie. Edytowane 22 Listopada 2024 przez MarcinZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Ventus też klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Stawiam na ProWarp nylon 510. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Stawiam na ProWarp nylon 510.Pudło , ale było blisko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Hehe.. Dokładnie chodziło o 6th element.Dziękuje za podpowiedź co do nici,tyleze chodziło mi o nic na 6th elemencie. Proszę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Czerń to nie kolor ani samograj - raczej multikolor, a dopiero umiejętnie dobrane dodatk,i wydobywają na światło ten właściwy wyraz No właśnie, było dobre światło jak fociłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Podchoinkowce.Blanki znane , tu nic nie trzeba dodawać.Rękojeści korek klasy flor/ brzoza karelska/przekładki czarny grab. Klon/przekładki czarny grab. Przelotki Fuji T2, Fuji T anodyzowane pod kolor drewna.Tyle w temacie Jako że to chyba ostatni wpis w tym roku życzenia świąteczne dla tych którzy tu zaglądają i dla tych którzy nie zaglądają. Wesołych świąt Bożego Narodzenia. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Gratulacje za pomoc dla Mikołaja w realizacji świątecznych prezentów . Wykonanie i projekt jak zwykle TOP .... ps. Proszę o kilka zdań porównania dla tych dwóch blanków . Niby blisko siebie , a czy ew. do różnych zadań ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi