BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 U dystrybutora 510-520pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Pierwszy zestaw castingowy właśnie już zamówiony jeżeli zachoruję na castingozę to na sandacza sprawię sobie też taki kijek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Robert, pytanie odnośnie wędki Myślę, że przez ten czas wyrobiłeś sobie zdanie o niej.Możesz napisać swoje wrażenia po dłuższym użytkowaniu? Bardzo zainteresował mnie ten model. Tym bardziej, że mogę osobiście przywieźć z UA za śmieszne pieniądze w porównaniu z tym ile kosztuje w PL. A szukam czegoś typowo pod opad sandaczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Wszystko co napisałem powyżej potwierdzało się przy kolejnych okazjach używania nad wodą. Co prawda nie zaliczyłem na nim dużej ryby, ale kilka wrednych zaczepów przy łowieniu w dryfie lub lekkim trollu pokazało jak kij potrafi głęboko się ugiąć ... i wytrzymać. Jak możesz kupić za "dobre" pieniądze to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dzięki! Będzie trzeba zaryzykować i wziąć na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Bardzo fajny kijek pod sandacza jak i pod okonia. Z odpowiednio dobranym multikiem (w moim przypadku Revo MGX2) ostatnio rzucałem nawet obrotówkami nr 2. Bardzo czuły kijek. Szczerze polecam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Jeśli mówimy o tym samym kiju ...to raczej pod okonicha i raczej nie podpiął bym pod niego MGX (wersji 2 nie znam, może mocniejsza?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Jeśli mówimy o tym samym kiju ...to raczej pod okonicha i raczej nie podpiął bym pod niego MGX (wersji 2 nie znam, może mocniejsza?)Favorite Varita Cast 210 9-28. Czemu nie podpiołbyś Mgxa? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) My mówimy o VRTC-702 MH 7'0" (213cm) 9-28 15-30LB...jako kij okoniowy?! Ten kij ma rezerwy i parametry na mocniejsze multiki Edytowane 12 Września 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Varita jest tylko jedna w castingu. Tak używam od czasu do czasu do łowienia okoni i niema z tym problemu. Czy na obrotówki czy poppery. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 My mówimy o VRTC-702 MH 7'0" (213cm) 9-28 15-30LB...jako kij okoniowy?! Ten kij ma rezerwy i parametry na mocniejsze multiki Można go śmiało stosować na okonie i okonki [emoji41] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Powiedz, jakimi przyjętymi operujesz i co masz podpięte po Varite? Bo ja obecnie szukam multika do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Powiedz, jakimi przyjętymi operujesz i co masz podpięte po Varite? Bo ja obecnie szukam multika do niej Abu Garcia Revo MGX2 z plecionką 0.20 Favorite Smart X4. Przynęty np Realistic Shad 7cm i główki od 5g. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Heh Właśnie nad takim mgx się zastanawiałem. Nawet wiem kto chce się pozbyć...Kto wie? Może akurat będę miał identyczny zestaw jak Twój. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Polecam. Moim zdaniem ten kij jest bardziej czuły niż Dragon Cxt Microspecial do 16g czy Westin W3 Finesse Crank-T 5-20g. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Polecam. Moim zdaniem ten kij jest bardziej czuły niż Dragon Cxt Microspecial do 16g czy Westin W3 Finesse Crank-T 5-20g. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaDragona nie miałem akurat w rękach także nie będę mógł porównać. Ale mogę już powiedzieć, że udało mi się znaleźć tu na forum MGX'a i będę miał zestaw identyko jak Twój no, tyle że na drugą łapkę. Jeden MGX, o którym wiedziałem poszedł wcześniej. Drugiego dogadałem przed chwilą, choć jedną rękę trzymałem już Abu Premiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Jestem po 2 dniach obcowania z Varitą No dwa dni to przesada, ale dwa krótkie wypady po 3h zaliczone.Póki co nie miałem możliwości pobawić się w pełnym zakresie i zobaczyć gdzie zaczyna się i kończy komfort. Dość silny i porywisty boczny wiatr skutecznie utrudniał rzetelne testy. A niestety łowiłem z brzegu...Maks co założyłem to 14g + 12cm Grass pig minimum 6g + lunatic 10cm. I w tym przedziale, nawet przy tych warunkach atmosferycznych, wędka sprawiła się doskonale.Szybka, cięta i bardzo dobrze przenosząca wszystko co dzieje się z przynęta. Zaliczyłem jedno branie niewielkiego sandacza - wszystko poczute w łapce, niestety nie zacięty więc na prace wędki pod rybą będzie trzeba zaczekać Oby tylko do weekendu. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wydaje mi się, że w przedziale 7-20g + guma 8-12cm będzie doskonałym narzędziem! Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi