Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Albatros będą różne rozmiary wormów.Muszę tylko złapać trochę tchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 robale będą z dopałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A czy przy takiej dopałce nie będzie guma się szybko rozrywać. Systemik super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tomy, jakie duże robisz te pijawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 robale będą z dopałkami całkiem ciekawy patent, musze sprawdzić jak sie na tym zdechlak bedzie zachowywał z prawdziwym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobrze się będzie zachowywał ale na Bolki jest lepsza dopałka.Niestety nie mogę zdradzić jaka Pijawa fantazyjna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 c.d. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 FajneTomek, to jest malowane aerografem, i potem zamoczone w przezroczystym plastisolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 FajneTomek, to jest malowane aerografem, i potem zamoczone w przezroczystym plastisolu?tomek pisał że jeszcze nie dorobił się aero więc pewnie ręcznie coś wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Przede wszystkim trzeba inny materiał kupić bo ten z formy wędkarskie to jest za miękki.Chyba żeby dać utwardzacz. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jak będziecie tak pielęgnować wątek to wam zdechnie.Nic się nie dzieje.Prosty Jazgarzyk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bardzo prosty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ciekawy patent z odwróconym kopytkiem ja jutro w formę wkładam moją rybkę to może moją cegiełkę do wątku dorzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 no to liczę na jakąś aktywność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 no to liczę na jakąś aktywność. P1260572.JPGP126 witaj też troszkę odlewam ale nie tak finezyjne gumy, a pokażesz jak pracują te jazgarze ( wyglądają bombowo :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tomy to przejście kolorów jak zrobiłeś ??dwa rodzaje silikonu wlałeś ?? bo czuje tu jakąś inna technike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To technika jest magika.kolor pojawia się i znika. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Uklejki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 a ja taki wzorek zrobiłem pod silikony 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 a ja taki wzorek zrobiłem pod silikony P1260716.JPGP1260746.JPGP1260717.JPGSporo tych jazgarzy masz w zamrażarce hehe Ładny, tylko czy ta szczegółowość jest taka potrzebna???(rybom oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Sporo tych jazgarzy masz w zamrażarce hehe Ładny, tylko czy ta szczegółowość jest taka potrzebna???(rybom oczywiście) Z mojej strony koniec tematu w tym wątku.A czy rybom jest potrzebna Stella czy Steez sparowany z kijem za 2koła? Edytowane 13 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Sporo tych jazgarzy masz w zamrażarce hehe Ładny, tylko czy ta szczegółowość jest taka potrzebna???(rybom oczywiście) Rybom na pewno nie, ale wędkarzowi tak.Połowa sukcesu to wiara w przynętę a druga to umiejętności i mając taką przynętę rośnie wiara w sukces.Tomiemu można pogratulować kunsztu wykonania i wytrwałości do odwzorowania naturalnego wyglądu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A czy rybom jest potrzebna Stella czy Steez sparowany z kijem za 2koła? I wszystko w temacie.... przy takich szczegółach praca ma moim zdaniem drugorzędne znaczenie, będę walić jak w dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 I wszystko w temacie.... przy takich szczegółach praca ma moim zdaniem drugorzędne znaczenie, będę walić jak w dzwon To po co męczyć się z pracą przynęt kupić dobrą drukarkę 3D i sprawa z głowy, machniesz tym co wyjdzie do wody sukces gwarantowany.Lub zrób realistyczny filet który będzie wabił sandały a grunciarze nie dadzą ci spokoju z zamówieniami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 To po co męczyć się z pracą przynęt kupić dobrą drukarkę 3D i sprawa z głowy, machniesz tym co wyjdzie do wody sukces gwarantowany.Lub zrób realistyczny filet który będzie wabił sandały a grunciarze nie dadzą ci spokoju z zamówieniami :D napisałem drugorzędne a nie że ,nie musi pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi