trout master Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Coraz lepiej !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 "Fish 28" toś popuścił teraz wodze fantazji . Trening czyni mistrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Okonek 8 cm .... no,no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No no , aleś cie się chłopaki rozkręcili z tymi gumkami , naprawdę fajnie wam to wychodzi .Czekam aż przejdzie moda na odlewanie ,trupów" i zaczniecie tworzyć przynęty wg. własnego doświadczenia,niszowe, dostosowane do konkretnych wyrafinowanych technik . Kibicuję wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Właśnie odebrałem paczuszkę od Kolegi fish28, okonki w realu wyglądają jeszcze lepiej niż na fotkach.Nie byłem jeszcze z nimi nad wodą ,ale już mam wrażenie że są łowne.Kapitalna robota. Pozdrawiam. ps.Darek roz...ałeś systemDzięki za gratisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Marcin, najważniejsze to jest to, żeby były łowne.A system ro.....e dzisiaj, ale to dopiero wieczorkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Marcin, najważniejsze to jest to, żeby były łowne.A system ro.....e dzisiaj, ale to dopiero wieczorkiem Juz jest wieczór :-D Dawaj foto ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jeszcze nie, cierpliwości :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Próbne modele mini uklejek. Zobaczę jutro czy będzie zainteresowanie okoni. Odlewane resztkami i odpadami Na przeźroczystym korpusie powinno wyjść coś ciekawego. Muszę zamówić materiały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Może być dobre.Ile one mają cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Mini perch SoftBait. Perch8 red tail. Edytowane 14 Września 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Masakrator6 Edytowane 18 Września 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kolego fish28 okonki łowią i to dobrze .Dziś 46 cm i pare ładnych mi zeszło , było też kilka średniakôw po trzydzieści pare cm,a malych przeżuciłem chyba z setkę.Zdjęcia słabe ale robione telefonem . Pozdrawiam. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Maciej, piękny garb Czyli łowne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Łowią i to nieźle.Wczoraj też miałem jednego 44 cm niestety bez fotki,w pośpiechu nie zabrałem z domu telefonu.U mnie jak narazie te mniejsze są bardziej skuteczne.Łowiłem dosyć głęboko (12-15m)na 5 gr główce ,takie łowienie dla cierpliwych( trochę dlugi opad). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 'Łowią i to nieźle.Wczoraj też miałem jednego 44 cm niestety bez fotki,w pośpiechu nie zabrałem z domu telefonu.U mnie jak narazie te mniejsze są bardziej skuteczne.Łowiłem dosyć głęboko (12-15m)na 5 gr główce ,takie łowienie dla cierpliwych( trochę dlugi opad).' Ufffffffffff.15m na 5g ?!?!?!?!?!!!! Dla bardzo cierpliwych. Ja na takim metrażu lecę na 35 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 To trzeba pier....lnąć paczkę relanium przy takim łowieniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wąziutkie Uklejki9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 To i ja cos wrzuce, ploć wczoraj na szybko, dzisiaj przysiąde nad tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Przebijam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.82 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tommy szach mat ;-) piękny okoń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 1 Listopada 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Smakołyki. Zwłaszcza te ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi