j-23 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Ładne stado , przypominają mi samice gupika pawie oczko Edytowane 3 Listopada 2015 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ładne stado , przypominają mi samice gupika pawie oczko Kurna trzeba było odbić a nie męczyć się z rzeźbieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janos75 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Te stadko ładne, ale okoń prawdziwe dzieło sztuki. Gratuluję kunsztu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie tak ładne jak powyższe, ale ujdą w tłoku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 "Nie tak ładne jak powyższe, ale ujdą w tłoku :)" Bajkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janos75 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ten "tłok" pewnie tak samo będzie przyciągał ryby jak cieszy oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Panowie superowe te wasze gumy a zwłaszcza @Tomy`ego biją na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ostatnio sobie trochę po odlewałem, niestety wciąż te same formy, ale za niedługo zrobię coś nowego.Jak by ktoś był zainteresowany gumami, to będą dostępne na giełdzie po 15 grudnia.Oczka będą nitowane. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tomek, real płoć ok 6cm. Masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Tomek, real płoć ok 6cm. Masz? Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Taki mój jazgarzyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Taki mój jazgarzykDSCN0353.JPGMocne wejście w wątek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Taki mój jazgarzykDSCN0353.JPGładny,ładny gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.82 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie, jaką macie powtarzalność tych pięknych rybek? Czy to są pojedyncze sztuki wykonane dla "przechwałek" na forum? ;-) Czy rzeczywiście wychodzą całe serie takich arcydzieł, jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Aby odpowiedż uzyskać na to pytanie cały wątek prześledzić musisz drogi padawanie. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Ja odłałem pierwszą partię ok 100szt i wszystkie takie same jak na fotce.Zdjęcia i tak nie oddadzą tego co w realu , kup od któregoś twórcy powiedzmy 10 szt a sie przekonasz na własne oczy. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Piotr Lipiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie, jaką macie powtarzalność tych pięknych rybek? Czy to są pojedyncze sztuki wykonane dla "przechwałek" na forum? ;-) Czy rzeczywiście wychodzą całe serie takich arcydzieł, jak to jest?Wystarczy cofnąć się o dwie strony wstecz i masz odpowiedz na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wystarczy cofnąć się o dwie strony wstecz i masz odpowiedz na pytanie.fish -ostatnio coś mało twoich produktów-pomysły się skończyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Nie, wręcz przeciwnie, pomysłów w głowie wiele, tylko nie było mnie w kraju i nie miałem potrzebnych materiałów na nowe wzory.Ale dzisiaj już jestem w domu i trzeba zrealizować kilka pomysłów Edytowane 13 Grudnia 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Irek dopiero dolewa do pieca Zobaczcie to barwienie gum. Skrzela oczy - rewelacja.To był eksperyment i nie za bardzo poszło ale inne gumy też robi świetne.No i ma talent do OKONI !!! Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale kaban. Iras potrafi wyłowić takie okazy chyba z każdego bajorka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 To był eksperyment i nie za bardzo poszło ale inne gumy też robi świetne.No i ma talent do OKONI !!! 12240385_1523498791304569_6860912905555611903_o.jpgTomek czemu myslisz ze nie za bardzo poszedł ? :-) Bo wyglada mega ciekawie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Iras tam tempa z gumami i woblerami nie zwalnia, o okoniach juz nie wspominajac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zabił system 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi