fish28 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Szacuneczek dla IrasaAle wydaje mi się że brzuszek jest pomalowany pyłem perłowym, bo ten kolor zalany w plastisolu, już tak ładnie nie wygląda. Jeśli tak to nie będzie to trwałe.Ale mimo wszystko, wygląda to naprawdę ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Byłem święcie przekonany że akwariowa Zabił system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 NO no genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 hehehe i to gorsze foto Na innych widac lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Tomek czemu myslisz ze nie za bardzo poszedł ? :-)Bo wyglada mega ciekawie ;-)Tak mi pisał że mu wyszła sztywna ale znając Irasa to rozwiąże ten problem szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jestem w szoku zdolnosci do robienia przynet pamietam jeszcze nak Iraz na koguty lowil swietne ryby ale to co robi teraz to mistrzostwo swiata Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 to i ja cos wrzuce:-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 to i ja cos wrzuce:-)20151217_131453.jpg20151217_131538.jpg 20151217_131544.jpg Głodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 nie glodne tylko tak im lepiej w zebach trzymac glowke jigowa:-) O tym właśnie myślałem. Przełyk mają oczywiście pusty z miejscem na .... ołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Strzeble gotowe. Wszystkie barwniki są zatopione w silikonie.Nie ma tu żadnego malowania,choć na końcówki płetw przydałaby się biała farbka. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Genialne STRZEBLE graty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Strzeble gotowe. Wszystkie barwniki są zatopione w silikonie.Nie ma tu żadnego malowania,choć na końcówki płetw przydałaby się biała farbka. Jaka wielkość tych strzebelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jaka wielkość tych strzebelek?ok.6,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ok.6,5cm.Jednym słowem "Real Nature". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) No prawie Nowe strzebelki z nowych form. i zabawa z nowymi barwnikami. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Hehe moje pierwsze przed ostatnia to pierwszy odlew 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 imitacja sałaty na amury ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 hehe, we wtorek sandacze mi tylko na taki kolorek brały, może amurzeją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 imitacja sałaty na amury ? haha spokojnie to dopiero pierwsze próby co do koloru to troszkę zawaliłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Niedługo w Modelarnia24 będą barwniki translux a może już są.Właśnie je testuje i dla mnie super.Dodawaj sobie po kropli do materiału,mieszaj i patrz na efekt.Słonecznica SoftBait. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dokładnie super to wygląda narazie czekam na mikrofalówkę i będę lał (na taką rybkę formę zrobić to z czego najlepiej drewno, czy coś innego?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jazgarz 6,5cm w nowej wersji. Na kolor nie zwracajcie uwagi bo to tylko testy.Małe też będą z takimi płetwami. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ciekawie się zapowiada !!!Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Niektóre ryby lepsze od żywych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Na prośbę kolegi CLAUDIO postanowiłem przymierzyć się do skopiowania arapaimy którą znalazł w necie.Guma będzie miała 40cm, oryginał waży ponoć 260g, zobaczymy ile będzie ważyła moja.Model już gotowy, teraz wiadro silikonu, i zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Mam nadzieję że nie spieprzę tyle materiału na daremne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi