Fishmaker Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Hehe ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Niezły projekt ze 4 sztuki i butla plastisolou pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Niebawem się okaże :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Fish 28 czy ja już pisałem że jesteś mistrzem masy ? Nie ?! To piszę teraz ! Jeśli już pisałem to napiszę jeszcze raz ! robisz ciekawe rzeczy podobnie jak kilka innych osób w tym wątku ale zawsze dzielisz się swoją wiedzą i doświadczeniami, dzięki twoim radom wiele osób rownież ja ,,leją,, jak trzeba, Dzięki. UWAGA artykuł nie był sponsorowany Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Radbraw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pierwsze odlewy testowe. W żabach będzie moc 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Musiałem to dodać Życze nam dojścia do takich efektów jakie ma Iras w odlewaniu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Iras daje pięknie czadu Jesteśmy w kontakcie na Facebook.Myślę że jemu nikt nie dorówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fish 28 czy ja już pisałem że jesteś mistrzem masy ? Nie ?! To piszę teraz ! Jeśli już pisałem to napiszę jeszcze raz ! robisz ciekawe rzeczy podobnie jak kilka innych osób w tym wątku ale zawsze dzielisz się swoją wiedzą i doświadczeniami, dzięki twoim radom wiele osób rownież ja ,,leją,, jak trzeba, Dzięki. UWAGA artykuł nie był sponsorowany Dzięki za miłe słowa, ale do mistrza to mi daleko Jest grono osób na tym świecie którzy robią to dużo lepiej. Ale nie poddaje się, i będę dążył do tego żeby do tego grona dołączyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie cuda a szczególnie te płotki @iras`a jakbym je dał komuś kto nie łowi ryb to by ich nie rozróżnił, a ten co łowi jakby były w wiadrze z wodą to by się nie kapnął @fish28 ja również dziękuję za wiedzę mi przekazaną, początek to początek zawsze jest trudny ale myślę, że się wyrobię z tymi gumami i może choć trochę będą rybę przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 One już przypominają rybę, tylko nad kolorkami popracuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Iras niezle pojechal po bandzie z tymi plotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotse Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie podziwiam Was za kunszt i serce wlozone w te cuda. w rankingu na najbardziej realistyczne przynety swiata pewnie byscie sie uplasowali na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Bardziej od uklejek Irasa podobała mi się tylko ich sprzedaż było 20 sztuk do zgarnięcia, a komentarzy pojawiło się prawie 70 i każdy chciał 5-10 sztuk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Bardziej od uklejek Irasa podobała mi się tylko ich sprzedaż było 20 sztuk do zgarnięcia, a komentarzy pojawiło się prawie 70 i każdy chciał 5-10 sztuk Dobry towar idzie jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pierwsze odlewy testowe. W żabach będzie moc Fajne żabki próbowałeś już jak z pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jak odleję z nowego plastisolu. Te są odlewane z resztek do przetestowania formy, trochę przepalony W poniedziałek powinien dojść nowy wtedy zrobię film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Rainbow Trout 7cm. Minnow 7cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Japońce zaczną od Ciebie to brać!!! Nie będzie napisu "MADE IN PCR" czy "MADE IN EU".Niech będzie nasz i niech poznają nasze możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Rainbow Trout 7cm. P1350084.JPG Minnow 7cm. P1350080.JPG Jak dla mnie wyglądają dużo lepiej od zachwalanych ostatnio gum Irasa[emoji3] Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Stycznia 2016 przez maykel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Genialne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Jak dla mnie wyglądają dużo lepiej od zachwalanych ostatnio gum Irasa[emoji3] Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka Genialne Pana Boga i tak nikt nie przebije. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ale możesz się w niego zabawić (próbować!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zielone żabulce 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Piękne jestem pod wrażeniem niemalże żywsze od żywych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Będą brązowe i zielone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi