Skocz do zawartości

Nasze wytopy, czyli chwalimy się gumkami.

fish28

Rekomendowane odpowiedzi

I ja zapragnąłem powąchać smrodu palonej gumy :)

post-54111-0-86336200-1456232796_thumb.jpg

W końcu i ja zapragnąłem stworzyć moje własne gumki.Prezentowane kopytko 5 cm rewelacyjnie działa w tym roku na pstrągi.Skusiło też trochę kleni świnek i lipieni.

post-54111-0-51836600-1456232784_thumb.jpg

Masywny 10 cm ripper jeszcze nie przeszedł testów na zwierzętach, ale super praca wskazuje na to, że będzie to przynęta bardzo łowna.

post-54111-0-32795500-1456232772_thumb.jpg

Kopytko 5 cm pracuje jak połączenie pracy gumy i woblera. Lekki zygzaczek ,lusterkowanie i oczywiście wymiatanie ogonka. Pracuje pięknie w opadzie już przy 2 gr. główce.

post-54111-0-96663100-1456232766_thumb.jpg

Dziesiątka ma bardzo płynną szybką pracę ogonka oraz delikatne lusterkowanie korpusu. Podejrzewam że oprócz sandaczy i szczupaków będzie łowiła również bolenie.

Co koledzy myślicie o moich skromnych początkach ? :)

• Like 15

I ja zapragnąłem powąchać smrodu palonej gumy :)

W końcu i ja zapragnąłem stworzyć moje własne gumki.Prezentowane kopytko 5 cm rewelacyjnie działa w tym roku na pstrągi.Skusiło też trochę kleni świnek i lipieni.

Masywny 10 cm ripper jeszcze nie przeszedł testów na zwierzętach, ale super praca wskazuje na to, że będzie to przynęta bardzo łowna.

Kopytko 5 cm pracuje jak połączenie pracy gumy i woblera. Lekki zygzaczek ,lusterkowanie i oczywiście wymiatanie ogonka. Pracuje pięknie w opadzie już przy 2 gr. główce.

Dziesiątka ma bardzo płynną szybką pracę ogonka oraz delikatne lusterkowanie korpusu. Podejrzewam że oprócz sandaczy i szczupaków będzie łowiła również bolenie.

Co koledzy myślicie o moich skromnych początkach ?  :)

-----------------------------

Jak to jest skromnie to będę podglądał jak się w całej okazałości pokażesz.  :lol:  :P  ;)

Zachęcać chyba nie muszę.  :)

• Like 1