DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Coraz ciekawiej tutaj z tymi gumami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Złowione z lodu na dafnie żyłka pajęczyna , bałałajka , hol z ręki bezcenny . Kto to teraz wyczyści??? Czy bezpośrednio na rozgrzany ... olej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jest dużo lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Po prostu jak ta szyba od drzwiczek spadła to dostałem furii.Takie nowe kolory Raptor SoftBait. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 PerchK9, nareszcie odlalem cos dla siebie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubG Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Moich teraz nikt nie zobaczy! Kolory jak zywe.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Super Panowie ciągniecie temat, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Formy gotowe. Teraz to pracują jak powinny. Płotki z dwiema wersjami ogona i do tego kiełbik. Wszystko na bazie ręcznie rzeźbionych form. Z dodatkiem zmiękczacza płotki się przelewają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bardzo ładne, te płotki a kiełbik rewelacja. Jak takie formy rzeźbisz ręcznie to masz fach w reku, niema co.Formy rzeźbisz w drzewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Piance prolab 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 oczka klejone jesli mozna zapytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Uklejka 4 cm. Jak na pierwszy raz takie coś mi wyszło. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Pierwszy raz??? omg kłaniam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Uklejka 4 cm. Jak na pierwszy raz takie coś mi wyszło.Jednemu wchodzi za pierwszym razem, inny musi powtarzać Nie wiem co byłoby, gdybym ja spróbował Mnie b. się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Super. Co to za forma pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Super. Co to za forma pod spodem? Oczka i skrzela widać więc ... rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Super. Co to za forma pod spodem?http://jerkbait.pl/topic/59850-woblery-topimann/?p=1837110 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Praca płotek, kiełbika płotek małych i cierniczka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Bigrafi - to ,co wyprawia ten kiełb mistrzostwo świata...Udało się Tobie odwzorować nie tylko wygląd,ale i pracę.Naprawdę świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Trzecia wersja płotki. Ta w wodzie będzie totalnym wariatem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Papugi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 I ja zapragnąłem powąchać smrodu palonej gumy W końcu i ja zapragnąłem stworzyć moje własne gumki.Prezentowane kopytko 5 cm rewelacyjnie działa w tym roku na pstrągi.Skusiło też trochę kleni świnek i lipieni. Masywny 10 cm ripper jeszcze nie przeszedł testów na zwierzętach, ale super praca wskazuje na to, że będzie to przynęta bardzo łowna. Kopytko 5 cm pracuje jak połączenie pracy gumy i woblera. Lekki zygzaczek ,lusterkowanie i oczywiście wymiatanie ogonka. Pracuje pięknie w opadzie już przy 2 gr. główce. Dziesiątka ma bardzo płynną szybką pracę ogonka oraz delikatne lusterkowanie korpusu. Podejrzewam że oprócz sandaczy i szczupaków będzie łowiła również bolenie. Co koledzy myślicie o moich skromnych początkach ? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 I ja zapragnąłem powąchać smrodu palonej gumy W końcu i ja zapragnąłem stworzyć moje własne gumki.Prezentowane kopytko 5 cm rewelacyjnie działa w tym roku na pstrągi.Skusiło też trochę kleni świnek i lipieni. Masywny 10 cm ripper jeszcze nie przeszedł testów na zwierzętach, ale super praca wskazuje na to, że będzie to przynęta bardzo łowna. Kopytko 5 cm pracuje jak połączenie pracy gumy i woblera. Lekki zygzaczek ,lusterkowanie i oczywiście wymiatanie ogonka. Pracuje pięknie w opadzie już przy 2 gr. główce. Dziesiątka ma bardzo płynną szybką pracę ogonka oraz delikatne lusterkowanie korpusu. Podejrzewam że oprócz sandaczy i szczupaków będzie łowiła również bolenie. Co koledzy myślicie o moich skromnych początkach ? -----------------------------Jak to jest skromnie to będę podglądał jak się w całej okazałości pokażesz. Zachęcać chyba nie muszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 toś dołozył do pieca Czapki z głów prefeska Gratuluje bez fałszywej zazdrości ,mala rywalizacja zawsze przyniesie cos dobrego.Czekam z niecierpliwościa na następne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Super wejście w temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi