bigrafi Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Trochę przygotowanych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Efekt mojego szkolenia odlewania gum na moich formach.Niecałe 2 godziny nauki.Silikon z przetopu ale efekt wystarczająco dobry.Niedługo kolega jedzie z koksem na nowym materiale.Za parę dni nauka lania na 3kolory.Następnie na 4-5kolorów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfro68 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie denerwuj nas od rana Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Super Gumy wyszły jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tomek ma kolejny talent mozesz być profesorkiem od nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Czas na kolejną lekcję Bardziej mi się podoba ta pierwsza wersja ale ten typ odlewania mus się nauczyć bo będzie miał zastosowanie w kiełbiach. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 to i ja swoje gumy zaprezentuje shiner 38 mm przeznaczenie dlubanie okoni na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 http://jerkbait.pl/topic/15568-handmade-robertd/ Januszku, pobudka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Raptor SoftBait. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 low-key 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jazgarki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jazgarki mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Można w warunkach domowych ale nie będą transparentne a silikon twardszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 P1360705.JPGP1360709.JPGJazgarz jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jazgarz jak żywy Te wyszły jak żywe.Oczka już ponitowane.Potem wstawię fotki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Zakończenie pracy z plastisolem.Mała modernizacja kabiny.Będzie teraz służyć do odlewania HardBaitów z żywicy.Wszystkim kupującym moje przynęty gumowe dziękuję za uznanie.Połamania kija życzę.Po prostu na coś się trzeba było zdecydować i wybrałem przynęty twarde jako moją kontynuację lurebuildingu. Edytowane 13 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 trochę zrobił robactw) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Takie się u mnie urodziły.Kosztowało mnie to sporo nerwów ,kilogram zmarnowanego silikonu formierskiego i kilogram plastisolu i dziesiątki godzin pracy.Do końca nie jestem zadowolony z estetyki ,są w gumach drobne niedociągnięcia(nad tym się popracuje),ale praca zadowalająca no kontakt z rybami już był. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 rybom raczej nie beda przeszkadzaly drobne niedociagniecia estetyczne ,moim zdaniem beda walily w te gumy az milo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 U mnie w pudle 95% gum to odpady, które wstyd dać do ludzi i łowią . Twoje przy mioch pudełkowych to funkiel nówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dla Mr White. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Gumy działają,dzisiaj trochę połowiły Skuteczna okazała się transparenta uklejka z festyniarskim brokatem i leciutko oliwkowym gzbietem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 a ja pokaże co zrobiłem dla Seby do jego przynęt Po długiej wymuszonej przerwie wracam do przynęt 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 trochę dzisiaj popracowałem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 trochę dzisiaj popracowałem)Kolego bez urazy,ale jak nabierzesz wprawy,to tyle będziesz odlewał w 20minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi