Tomy Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Raptor8 SoftBait Green/Black. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Na wesoło - letnie kolorki + srebrny lusterko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam,Od pewnego czasu śledzę osiągnięcia kolegów w odlewaniu i doceniam wasz wkład pracy oraz podziwiam wytwory waszej twórczości. Postanowiłem spróbować sił i po zmarnowaniu kilku litrów silikonu oraz przeżyciu 2 oparzeń odlałem ,,coś" co uświadomiło mnie, że chyba jestem na właściwej drodze. Teraz chyba nadszedł czas na rozpoczęcie prawdziwej ,,radosnej twórczości" Poniżej to co dla mnie stało się przełomem między laniem a odlewaniem ...... Wiem, że to nic wielkiego ale dla mnie to już coś . Może kiedyś zbliżę się do waszego poziomu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Biografi. Fajne kolorki. Marchewka dobra nie tylko na lato. Na Solinie listopad-grudzień w ciemne pochmurne dni zjadliwa przez zandery. DAMIR. "Brudne" te okonki. A grubaski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 15 Lipca 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam,Od pewnego czasu śledzę osiągnięcia kolegów w odlewaniu i doceniam wasz wkład pracy oraz podziwiam wytwory waszej twórczości. Postanowiłem spróbować sił i po zmarnowaniu kilku litrów silikonu oraz przeżyciu 2 oparzeń odlałem ,,coś" co uświadomiło mnie, że chyba jestem na właściwej drodze. Teraz chyba nadszedł czas na rozpoczęcie prawdziwej ,,radosnej twórczości" Poniżej to co dla mnie stało się przełomem między laniem a odlewaniem ...... Wiem, że to nic wielkiego ale dla mnie to już coś . Może kiedyś zbliżę się do waszego poziomu Damir.Dobrze ale to bardzo dobrze Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dzięki Tomy za słowa uznania ale wiem jak przepaść dzieli mnie do Twojego i innych kolegów poziomu. Będę się starał i co pewien czas wrzucę owoce swojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jak dla mnie to nie ma żadnej przepaści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 DAMIR co to korpus okoniami Kurde niezła guma pięknie kolorki przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Damir donituj oczka pomaluj prążki i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tomy pracuje nad tym. Szukam czarnej żyłki i markera to prążków. Chyba, że jest inny patent na realne boki okonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 DAMIR super te oxy Ci wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tomy pracuje nad tym. Szukam czarnej żyłki i markera to prążków. Chyba, że jest inny patent na realne boki okonia ?Marker i donie go przykładasz pędzelek i dopiero nim nanosisz prążki na oksa.Delikatnie.Potem się to rozejdzie i zostaje tak jak ma być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Qcyk dzięki Najważniejsze , że są łowne Tomy dzięki za wskazówki. Postaram się coś pokombinować ... coraz bardziej się wkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A co tam, też wstawię moją rybcię. Całe 27cm Początki są bardzo trudne. To jeden z prototypów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 @Tomy. Miód. W soft baits możliwości kolorystyczne są ograniczone jedynie wyobraźnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Tomy pełna profeska. Myślałeś nad katalogiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Wciąż testuję 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 @Tomy.Miód. W soft baits możliwości kolorystyczne są ograniczone jedynie wyobraźnią. Przed wszystkim wyjątkowo łowny ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jazgarz9 Natura. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Miodzio!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Uuuu niezle to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 To i ja się pochwalę.Wszystko odlewane na formach od Tomiego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi