Tomy Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ślicznie. Jak robisz przeźroczyste to staraj sie dodawać odrobinę brokatu np. srebrnego czy złotego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dzięki Jeszcze jednej rzeczy nie mogę rozkminić, ale to zapytam Ciebie jak wrócę za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 To i ja się pochwalę.Wszystko odlewane na formach od Tomiego No no DARKU świetna robota,robią wrażenie...Ale ten "sandacz" z ostatniej foty jakiś brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ale ten "sandacz" z ostatniej foty jakiś brzydki.Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Darek a jak tam moja płotko-jaskółka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 @fish28Gumki pierwsza klasa. Na formach od Tomiego wszystko wychodzi super Szkoda tylko ,że są tak trudno dostępne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Zamkniętych form już nie robię na sprzedaż ale otwarte są dostępne non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Przygoda z odlewaniem trwa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Piękne, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 @Melanzyk Dzięki Mam w planach wykonanie real fish Perch 4",5" i 6". Wielkości 3" i 2" się sprawdziły .Inne gatunki też chodzą mi po głowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 DAMIR - bardzo fajne te okonie Tobie wyszły...Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 @cyprys19 Dzięki Cały czas się uczę i eksperymentuje .... wdzięczny jestem ,,Mistrzowi" za rady Mam mnóstwo nowych pomysłów tylko deficyt czasowy mnie ogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Super gratki elegancja wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Okonie 3" i 2,5" - trafiłem z ubarwieniem .....garbusy i szczupaki nie przepływają obojętnie Pracuję nad nowymi wzorami ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Czas odkurzyć temat ..... Kilka gumek na zawody Przez week mam zamiar dokończyć wszystkie formy i od poniedziałku ruszam z tematem ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ładne gumki fajne te malutki jazgarzyki A tu moje nowe wersje okonia pod sandacze i szczupaki, w 2 wersjach - 11,5 i 12-12,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ładne gumki fajne te malutki jazgarzyki A tu moje nowe wersje okonia pod sandacze i szczupaki, w 2 wersjach - 11,5 i 12-12,5 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 @tomasxt Dzięki ;)Twoje okonki też ładnie się prezentują ;)Trzeba pociągnąć temat ponieważ jest jeszcze sporo do napisania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A tu filmik z pracy. Coś tam widać. Praca jak lubię. Zandery mu nie popuszczą :)https://youtu.be/zLYZGjH03Dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Agresywna praca ogonka i delikatne lusterkowanie czyli jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Przed zawodami odlałem sobie kilka kilerków .... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 WP_20161027_001.jpgPrzed zawodami odlałem sobie kilka kilerków .... DAMIR świetna robota ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Przed zawodami odlałem sobie kilka kilerków .... Czym malujesz ogonki?Wychodzą naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi