DAMIR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 @PiotrekA Dzieki @cyprys19 Metodą prób i eksperymentów zrobiłem sobie farbę do malowania i efekt mnie zadowala .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Kilka jazgarzy musi być w pudełku ..... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 WP_20161027_001.jpgPrzed zawodami odlałem sobie kilka kilerków .... Czyli nie mam po co jechać 11.11, ps jaka długość i w jakie główki je zbroisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Witam, Michale ekipa ze Świecia to sami zawodowcy także nie musicie obawiać się amatorki ... Okonie mają 60 mm i są naprawdę łowne. Główki do zbrojenia na hakach VMC roz.2 gramatura : 2g,3g,4g,5g,7g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A masz kilka odlanych wiecej glowek i gum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Ruffe9 NEW. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) to wersja woblera bez sterowca w zębach szczupaczka :D oczywiście przerobionego na gumę Edytowane 12 Listopada 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 a tu parę próbnych odlewów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A co tam,pochwalę się ????Model kupiony od Tommiego. Ogon i formę, zrobiłem sam. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Wieczory długie to sobie dłubię ... a raczej odlewam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 moja pierwsza własnoręcznie odlana guma ; ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Ta z pomarańczowymi płetwami czy z pomarańczowymi bokami??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Będziesz chciał jeszcze kiedyś rabat, jak będę MISZCZEM. ;P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jeżeli biorą na własnoręcznie odlane gumy to cieszy podwójnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Szczeciński kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 moja pierwsza własnoręcznie odlana guma ; ) swojak.jpgno super już widzę jak się buźka cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Moje 5 spotkanie z plastisolem: turbo jazgarz czyli próba (nie do końca udana) jazgarza w wersji GT 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jak dla mnie to całkiem udana ta próba.Dlaczego sądzisz że nieudana?Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jest potencjał ;)Skoro takie efekty masz przy 5 spotkaniu to co będzie przy 10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Dzisiaj odlewałem jazgarze Cały czas się uczę i pracuję nad real fish 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Odlej więcej ... może coś odstąpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pomyślimy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jutro postaram się zalać kilka rybek ????Nie "zalej" przypadkowo jakiś foczek bo na alimenty gum nie narobisz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jedną już zalałem, i mi wystarczy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jedną już zalałem, i mi wystarczy ????Widzę wlasnie. Zostało ci już tylko lanie ... gum. Ale grunt aby robić to, co sie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi