biker1 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pomyślimy też bym sie pisał :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jedną już zalałem, i mi wystarczy Takiemu to dobrze ja ostatnio kombinuję zeby gdzieś zdobyć małe okonki i jazgarki ale nic z tego nie wychodzi. Tam gdzie biorą jest zakaz połowu do 1stycznia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Troszeczkę robactwa w przerwie między real fish ..... Kolor brudas z pieprzem ale będą inne .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Kolejny gatunek na swoje gumki zaliczony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Podwójna radość i motywacja do dalszej pracy .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 takie zdobycze zawsze motywują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 I ogólnie tak wygląda przynęta w całej okazałości.Zrobiłem ją w głównej mierze pod drop shota, jest dość wąska i elegancko można zbroić za pyszczek ; ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Piegowate jazgarze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Wpadłem na chwilę dzisiaj na Motławę, głownie po to żeby nagrać prace gumki Jakieś tam okonki do tego wpadły. Ofc odcinek "troci", którego nie lubię ;< 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ponoć do plastisolu się nie nadaje, tak słyszałem. Po za tym dzwoniłem i pytałem o tą farbę i babka powiedziała że trzeba ją wyrobić dość szybko, bo po rozrobieniu i tak wysycha w słoiczku po 2 godzinach. Miałem to zakupić i sprawdzić, ale jak mi babka powiedziała o tym to zrezygnowałem z zakupu. Szkoda mi prawie 2,5 stówy na farbę, której nie mógłbym trzymać w słoiczku siemanko sam jestem ciekawy jak ta płotka wyjdzie a tak z innej beczki to okonki nastroszone miałem dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 siemanko sam jestem ciekawy jak ta płotka wyjdzie a tak z innej beczki to okonki nastroszone miałem dostać Cześć Tomek Formę mam w Norwegii, będę wszystkie miał dopiero przed świętami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 No i udało się. To jest pierwszy odlew z formy. Płetwy odlały się bez problemu. Praca na 7 g główce jest super, fajne kołysanie na boki, a ogon zamiata dość ostro. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 No ładna sztuka szczupaki powinny atakowaćBrawo Ty :0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Oj będą miały szczupaki w czym wybierać .... A to dopiero początek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Będzie wypas jak farbę dopadnę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Będzie wypas jak farbę dopadnę pamiętaj że na farbę wielu czeka czekam i ja, szukam dalej idę nad wodę testować swoje gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Praca idealna jak dla mnie i dla kaczodziobych. Jaka jest waga samej gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 To jest to co szczupaki lubią najbardziej ..... Teraz tylko realistycznie pomalować i na testy Oczywiście kilka fantasy też zrób ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Praca idealna jak dla mnie i dla kaczodziobych. Jaka jest waga samej gumy?Guma waży 16,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Zaj...a. Widać, że można ją wolniutko prowadzić a i tak zamiata. O tej porze roku takie prowadzenie wręcz wskazane Płetewki wyszły bez problemu ? Edytowane 28 Listopada 2016 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zaj...a. Widać, że można ją wolniutko prowadzić a i tak zamiata. O tej porze roku takie prowadzenie wręcz wskazane Płetewki wyszły bez problemu ?Bez najmniejszego problemu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Czyli forma wykonana ok. W końcu doświadczenie duże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 U mnie prace na 2107 też rozpoczęte . Na początek żabki 4cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 U mnie prace na 2107 też rozpoczęte . Na początek żabki 4cmHmm przez 90 lat można się napracować Ciekawe jaki to będzie sezon ...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi