MarcinZ Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Całkiem ładniutki ten okonek????.Forme robiłeś z prawdziwego okonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Nocna zmiana i próbne malowanie gumy real fish Roach 11,5 cm .Niestety zdjęcie nie oddaje uzyskanych refleksów ..... trzeba jeszcze sporo ćwiczeń aby było dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Wiosna już za chwilę .... trzeba gonić temat Garstka przed śniadaniem .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Pracowity dzionek ...... dalsze malowanie real fish roach 11,5 cm. Troszeczkę lepiej .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ćwiczymy malowanie ...płoć 2,5" w dwóch wersjach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Malowanie ..... próby, próby ,próby ..... i wyszło jak wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Koledzy poniżej zdjęcia gum , które przed chwilą skończyłem. Z barwionego plastisolu też można odlać coś fajnego .... Tak jak większość szukam farb ale panuje ,,zmowa milczenia" , którą oczywiście rozumiem. Profesjonalni producenci gumowych przynęt do których się zwracałem z zapytaniem maja swoje tajemnice co jest rzeczą normalną .Więc trzeba sobie radzić samemu ..... Edytowane 25 Lutego 2017 przez DAMIR 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W tym wątku możemy do woli pokazywać, co udało się odlać z plastizolu. Wątek materiałowy proszę pozostawić na tematy techniczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 26 Lutego 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 W tym wątku możemy do woli pokazywać, co udało się odlać z plastizolu. Wątek materiałowy proszę pozostawić na tematy techniczne.Był taki wątek dotyczący woblerów "Woblerowe wariacje",ale został zamknięty ze względu na utworzenie własnych wątków.A teraz tworzy się podobny tyle że z gumami.Taka ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Darku, wątki autorskie istnieją i mają się dobrze Większość zdjęć miękkich przynęt ląduje we właściwym miejscu, czyli w wątkach autorskich, natomiast wątek techniczny dotyczący materiałów i technologii należało z "ozdobników" wyczyścić. Mam nadzieję, że proporcje (większość w wątkach autorskich, a niewielkie ilości tutaj) zostaną zachowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Wątek techniczny jak najbardziej powinien istnieć, ale ten powinien być zamknięty jak "Woblerowe warjacie". Albo otworzyć tamten wątek tak dla równowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Moje ostatnie odlewy okoń 110 mm. Niestety z braku czasu idzie to dość wolno, ale cały czas powolutku do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 10 cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niezłe Thoffi. A najbardziej mi się podoba sposób prezentacji. Możesz uchylić rąbka tajemnicy, jak to sfociłeś? Na PW możesz napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niezłe Thoffi. A najbardziej mi się podoba sposób prezentacji. Możesz uchylić rąbka tajemnicy, jak to sfociłeś? Na PW możesz napisać.niema tu żadnych tajemnic czarne tło, odpowiedni kąt padania światła żeby transparentność uchwycić, przesłona ustawiona tak aby zdjęcie było lekko niedoświetlone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nadszedł czas na autorskie wzory Garbusek 2" i kiełbik 3". Pierwsze próbne malowanie ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Taki maluszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 kolorki fluo z perłą i brokatem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wrocławskie jesiotry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wrocławskie jesiotry Jedzie do mnie pompa próżniowa od sierpnia nowe modele, będzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jedzie do mnie pompa próżniowa od sierpnia nowe modele, będzie grubo gdzie zmawiałeś pompę i jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 gdzie zmawiałeś pompę i jaką?pompę jednostopniową w e-szop zamawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Moje rybcie Heavyweight Klasyczny sei Edytowane 4 Marca 2017 przez Cpt. Lego 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi