Skocz do zawartości

Nasze wytopy, czyli chwalimy się gumkami.

fish28

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy poniżej zdjęcia gum , które przed chwilą skończyłem. Z barwionego plastisolu też można odlać coś fajnego .... Tak jak większość szukam farb ale panuje ,,zmowa milczenia" , którą oczywiście rozumiem. Profesjonalni producenci gumowych przynęt do których się zwracałem z zapytaniem maja swoje tajemnice co jest rzeczą normalną .Więc trzeba sobie radzić samemu .....

post-60719-0-13055900-1488022146_thumb.jpg

post-60719-0-00873700-1488022173_thumb.jpg

Edytowane przez DAMIR
  • Like 3

W tym wątku możemy do woli pokazywać, co udało się odlać z plastizolu. Wątek materiałowy proszę pozostawić na tematy techniczne.

Był taki wątek dotyczący woblerów "Woblerowe wariacje",ale został zamknięty ze względu na utworzenie własnych wątków.

A teraz tworzy się podobny tyle że z gumami.

Taka ciekawostka.

Darku, wątki autorskie istnieją i mają się dobrze ;)

Większość zdjęć miękkich przynęt ląduje we właściwym miejscu, czyli w wątkach autorskich, natomiast wątek techniczny dotyczący materiałów i technologii należało z "ozdobników" wyczyścić. Mam nadzieję, że proporcje (większość w wątkach autorskich, a niewielkie ilości tutaj) zostaną zachowane :)

• Like 1

Niezłe Thoffi. A najbardziej mi się podoba sposób prezentacji. Możesz uchylić rąbka tajemnicy, jak to sfociłeś? Na PW możesz napisać.

niema tu żadnych tajemnic czarne tło, odpowiedni kąt padania światła żeby transparentność uchwycić, przesłona ustawiona tak aby zdjęcie było lekko niedoświetlone.

• Like 1