smudek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 O bardzo fajne rybeczki czym malowane jeśli można zapytać Coś też dziś odlałem specjalnie na jutrzejszy dzionek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 pompę jednostopniową 250_250_ipump _Kopiowanie__978c72.jpg w e-szop zamawiałem Nie wiem czy jednostopniowa nie będzie za słaba, do xiametera.Ale tak jak piszę, nie wiem, tylko słyszałem tak od sprzedawcy, gdzie kupowałem swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nie wiem czy jednostopniowa nie będzie za słaba, do xiametera.Ale tak jak piszę, nie wiem, tylko słyszałem tak od sprzedawcy, gdzie kupowałem swoją.okaże się w praktyce, dam znać jak sobie radzi ten model z odgazowaniem silikonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nie wiem czy jednostopniowa nie będzie za słaba, do xiametera.Ale tak jak piszę, nie wiem, tylko słyszałem tak od sprzedawcy, gdzie kupowałem swoją. Na domowe potrzeby daje radę. Ja używam jednostopniowej i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Chciałbym pokazać gumkę , którą pomalowałem pędzelkiem ... mnie osobiście efekt zadowala Szkoda tylko , że to tak długo trwa ..... ale warto się pomęczyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Pędzelkiem ? to co to za farbka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Gumy Hand Made by Piotr Nowy wzór.Nazwa: ???Długość 8cmWaga 8gPraca przynęty bardzo ciekawa, możliwość regulacji pracy przynęty.Przy haku 5/0 przynęta zamiata ogonkiem i lekko lusterkuje im krótszy hak tym lusterkowanie coraz większe. Zastosowanie wszechstronne, okoń, szczupak, sandacz przy krótkim haku i szybkim zwijaniu boleń też nie powinien pogardzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Piotrze wielkimi krokami zbliżasz się do złotej rybki .... Ciekawa guma .... teraz czas na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jak wysypie się pudełko z Twoimi gumami nad wodą, to śmiało można zgłaszać skażenie wody albo przyduchę ???? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 ''GP Team - narodziny'' testowe odlewy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ładne otwarcie Gum coraz więcej tylko ryb mniej ..... ale te ,które zostały będą miały w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ESO 17.Próbny odlew,malowanie na szybko.Praca wyrywqa z butów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) GP team - zabawa kolorami Edytowane 17 Marca 2017 przez menduza 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ESO 17.Próbny odlew,malowanie na szybko.Praca wyrywqa z butów P1480449.JPGKawał przynęty ile ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Kawał przynęty ile ma cm? Jaka sama nazwa wnosi 17 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Po wyglądzie kozak,myślę że łowna będzie na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 ESO17. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ostatnio brakuje mi czasu .... ale coś tam powstało Real fish ruffe 2,5" w dwóch wersjach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Płoć 2,5" w kolorze : galaxy i natural. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wypasione te słonecznice bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi