cyprys19 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Piękne ,złote oczka już się malują... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Czy płetwy mają jakieś konkretne zadanie? Lepiej wyglądają w oczach klienta, a ryby mają to pewnie w odbycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 To i ja się pochawlę Pozostaje jeszcze malowanie, wklejenie oczek i czekanie na rozpoczęcie sezonu pstrągowego Filmik z pracy https://www.youtube.com/watch?v=ExBiyGegjsU&feature=youtu.be 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 będą gryzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Co zrobić by uniknąć bąbelków w plastisolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Musisz podgrzać kilka razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 To i ja się pochawlę Pozostaje jeszcze malowanie, wklejenie oczek i czekanie na rozpoczęcie sezonu pstrągowego Jak te przegubowe gumy pracują w opadzie, na główce lub czeburaszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 jeszcze nie sprawdzałem na główce jigowej. Na chwilę obecną robię kolejne formy żeby lać więcej gum jednocześnie Problem mam jeszcze z aerografem bo dmucha ładnie ale farbę słabo podaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 To i ja się pochawlę Pozostaje jeszcze malowanie, wklejenie oczek i czekanie na rozpoczęcie sezonu pstrągowego Filmik z pracy https://www.youtube.com/watch?v=ExBiyGegjsU&feature=youtu.beZapitala jak 4play SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Pstrągi lubią ten typ pracy Moja guma różni się od 4play-a nieco szerszą pracą bo jest masywniejsza i ma dłuższy ogon przy zachowaniu tej samej długości całkowitej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Idzie mi już coraz lepiej to odlewanie Godzina roboty na jednej formie Jutro na 2 formy jadę i w końcu może opanuję malowanie aerografem W planach mam 20cm wersję tej gumy pod szczupaki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Coś na DS ....4" i 5" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ale kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ale kolorki Sprawdzają się na sandaczach na MW .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Coś na DS ....4" i 5" Zaprawiasz to jakimś atraktorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Zaprawiasz to jakimś atraktorem?Gumy docelowo są smakowo-zapachowe ale ważna jest też ich miękkość .... czasy ,,betonowych" jaskółek już minęły .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 To i ja się pochawlę Pozostaje jeszcze malowanie, wklejenie oczek i czekanie na rozpoczęcie sezonu pstrągowego G1.jpgG2.jpgG3.jpgFilmik z pracy https://www.youtube.com/watch?v=ExBiyGegjsU&feature=youtu.befantastyczna praca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Gumy docelowo są smakowo-zapachowe ale ważna jest też ich miękkość .... czasy ,,betonowych" jaskółek już minęły ....HeheheA to mnie Kolega rozbawił ))))A jakie to są te docelowe smaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam.Do plastisolu są dodatki, dorsz, krab, krewetka, małża, ochotka, smaku nie sprawdzałem ale zapach intensywny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam.Do plastisolu są dodatki, dorsz, krab, krewetka, małża, ochotka, smaku nie sprawdzałem ale zapach intensywny.Pozdrawiam.... i zmiękczacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 HeheheA to mnie Kolega rozbawił ))))A jakie to są te docelowe smaki ? Takie ,które powodują ,że Ty łowisz a inni patrzą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Pobożne życzenia...ale podobno wiara przenosi góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Pobożne życzenia...ale podobno wiara przenosi góry:)Wystarczy więcej czasu spędzać nad wodą .... kombinować , eksperymentować i wyciągać wnioski ... a nie siedzieć w fotelu zastanawiając się gdzie dołożyć 15 - te łożysko w kołowrotku (Stelka) i czy ,,szum" jest jeszcze akceptowalny czy już trzeba go sprzedać .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dopóki nie zobaczę wyników, że ktoś złowił 100 na zapachowe a ktoś na zwykłe nic, to takie kombinowania są równie warte co 15 łożysko... A mnie najbardziej "boli" ryska na dupce hahahahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dopóki nie zobaczę wyników, że ktoś złowił 100 na zapachowe a ktoś na zwykłe nic, to takie kombinowania są równie warte co 15 łożysko... A mnie najbardziej "boli" ryska na dupce hahahahahahahahahahahaNa sukces i uzyskanie dobrego wyniku składa się wiele czynników .... doświadczenie przychodzi z czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi