TAURUS1989 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Perłowy brzuszek ze srebrnymi bokami Taka uklejka na bolenie i nie tylko Muszę jeszcze na twardością gumy popracować 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 12cm płotka 15cm jaskółka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Ukleje XXL w moim ulubionym designie. Edytowane 10 Marca 2018 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Perłowy brzuszek ze srebrnymi bokami Taka uklejka na bolenie i nie tylko Muszę jeszcze na twardością gumy popracować Uklejka.jpg Uklejka 1.jpg uklejka 2.jpgciekawe jakby chodziła imitacja minoga z takimi segmentami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Niestety nie mam modelu minoga ani zbytnio czasu żeby takowy wykonać Wiem że robisz minogi z kopytkiem więc dlaczego nie spróbujesz takiego przegubowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jeszcze ciepła uklejeczka Taptalkniete z Galaxy s8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Niestety nie mam modelu minoga ani zbytnio czasu żeby takowy wykonać Wiem że robisz minogi z kopytkiem więc dlaczego nie spróbujesz takiego przegubowca? nie robię minogów z kopytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tobiasz fajna ta uklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Trochę ostatnio kombinowałem z tematem gum i w końcu się udało. Odlałem pierwsze gumy. Takie smukłe dziesiątki pod sandałka i nie tylko... Pozdrawiam. Radek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Bardzo ładne gumy i kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Zacne te gumki zedy na 100% je pokochają jak kuchenka gaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Prototyp microlarvae mayfly- jętka nabrał ostatecznego kształtu. Dłuość 27 mm i bardzo plastyczny, pięknie pracujący ogonek, Naturalnie płaski kształt. Idealnie pod mikro główki jigowe/ czeburaszki na haczykach 14-16. Przepiękne! Jak żywe! Już zamówiłem całe stado, ciekawe jak będą się zachowywały z UL-castem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Efekt porannej kawy w warsztacie... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Efekt porannej kawy w warsztacie... Napisz jakiej kawy używasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Kezmo, czy ty te gumy maczasz na koniec w czystym plastisolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Maczam co by sobie w pudełku hakami kolorów nie zdrapywały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Napisz jakiej kawy używasz Mocnej...... Edytowane 11 Marca 2018 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Maczam co by sobie w pudełku hakami kolorów nie zdrapywały... Ciekawe jak z trwałością. Łowiłeś już nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 O trwałość jestem spokojny. Pracują fajnie ale nie widziały jeszcze dużej wody... Dopiero wchodzę w temat gum więc trochę ostatnio kombinowałem z materiałem itd. Te są gotowe a test bojowy przejdą za kilka miesięcy. Pracuję już nad kolejnym wzorem. Może w przyszły weekend go pokażę. Uwijam się z gumkami bo spory projekt woblerów jest gotowy na testy i czeka na zejście lodu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Takie sobie Kiełbiki wymyśliłem Edytowane 11 Marca 2018 przez thoffi 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Wyglądają bardzo fajnie . Tonące, czy pływające ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Wyglądają bardzo fajnie . Tonące, czy pływające ?Tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Lux wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Bsg9CzlfUz8 https://www.youtube.com/watch?v=HbI3I0OcbDA&feature=youtu.be 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi