Loco Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7yDQyaDlwVo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Takie sobie Kiełbiki wymyśliłemJak można tak męczyć żywe rybki. Nawet jeśli to tylko kiełbiki!!! Edytowane 12 Marca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 "Lać" mi się chciało... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 "Lać" mi się chciało... 101_0149.JPGile to ma ? z 18cm ,ładny kawał mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Trafiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Takie sobie Kiełbiki wymyśliłemFAJNE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Dzięki za uznanie.Zrobię jeszcze wersje z kopytkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Pracując nad wobkami zawsze można coś tam sobie odlać w tak zwanym międzyczasie.... Takie ósemeczki: Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Jestem w "kropce"... https://www.youtube.com/watch?v=drcEo3fUuwA 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Ostrzeżenie. Zawsze rękawice na dłoni. Chciałem tylko zamieszać i babel poszedł na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Ostrzeżenie. Zawsze rękawice na dłoni. Chciałem tylko zamieszać i babel poszedł na rękęOsz querwa !Niedobrze :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Ciezkie poparzenie takie swinstwo dlugo sie goi mialem ze 2-3 razy podobne wspolczuje szybkiego powrotu do sprawnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Współczuję. I szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Tak jak koledzy wyżej napisali, też życzę powrotu do zdrowia, nie fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Nie jest tak źle jak wygląda. W większości sciągałem zanim dobrze się wtopil w skórę. Najgorzej poszło przy kciuku. Byłem na pogotowiu po maść na oparzenia lekarxowi nawet się nie chciało wypisać recepty. Pielęgniarki ładnie opakowały łapę i jutro trzeba znowu jechać aby zdobyć receptę. Parodia ,. Zdjęcie dałem jako OSTRZEŻENIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Szybkiego wygojenia i powrotu do zabawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Wracaj szybko do zdrowia kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid632 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zdrówka kuruj się Ale jak to się stało przy mieszaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia, chociaż z własnego doświadczenia wiem, że przy takich oparzeniach to dopiero teraz to się zacznie????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=sH6P1aKGWcQ 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Zajefajny sandaczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 GP team: 'ćwiczenia' między głowaczami. Jeszcze sporo plastisolu musi upłynąć zanim będą takie jakie chcemy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Odemnie płoteczki żenrujące w kukurydzy Taptalkniete z Galaxy s8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) @thoffi???????????????????? Edytowane 21 Marca 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi