Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Może troszkę poza tematem ,ale chciałbym się pochwalić gumami w blistrach.Może ktoś ma namiar do producenta blistrów do gum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Tomy, wypasiona ta guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Może troszkę poza tematem ,ale chciałbym się pochwalić gumami w blistrach.Może ktoś ma namiar do producenta blistrów do gum ?TOMY ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 TOMY ma.Nie mam.To były ze sklepu wędkarskiego a innych gumek.Akurat pasowały.Na małą skalę tego nikt nie robi raczej.Trzeba zamówić sobie formę pod swoje blistry a to są koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Też myślałem o blistrach ..... złożyłem zapytanie do producenta i po otrzymaniu oferty już mi przeszło. Koszt wykonania matrycy z alu oraz wykrojnika to kilka tysięcy złotych a minimalne zamówienie to ..... sztuk. Opłacalne tylko przy masowej produkcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 W zamierzchłej przeszłości początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku, znalazłem producenta blistrów. Pogadałem z nim jak człowiek z człowiekiem, obejrzałem formy z których korzystał. Nawet otrzymałem jedną uszkodzoną. Na jej podstawie wykonałem chałupniczą metodą swoją formę, drewniano-żywiczną. Wytłoczki były stosunkowo proste do wykonania i dość tanie, problemem było wycięcie ich tak, by jakoś to wyglądało. Matryca to koszt do ogarnięcia, wykrojnik, cóż, trochę większy. Chyba, że udałoby się zaadaptować coś, co już istnieje. Pytanie tylko, czy odbiorca docelowy będzie tego oczekiwał? Jeśli ma to być "ręczna robota", "krótkie serie pod zamówienie", to nie może wyglądać na produkcję przemysłową. Również w kwestii opakowań. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Są tutoriale jak zrobić samemu na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Tutaj można zamówić materiał na blistry , http://terryopakowania.eu/I tutorial wideo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam Też kiedyś myślałem o blistrach do woblerów.Duże koszty początkowe zniechęciły mnie do tego pomysłu. I... jest jeszcze jedno ale. Każde opakowanie to śmieć. Coś zupełnie niepotrzebnego. Coś na co zużywa się surowce, energię, a co później i tak ląduje w koszu(oby tylko w koszu a nie nad wodą).Coś co zaśmieca w taki czy inny sposób nasz świat.Zrezygnowałem z pomysłu. Pozostałem przy torebkach strunowych i najprostszych informacjach drukowanych na samoprzylepnych karteczkach. Opakowania są piękne na wystawie sklepowej, ale potencjalny nabywca jest zainteresowany produktem a nie opakowaniem....A w naszej wędkarskiej branży aspekt ekologiczny też powinien być mocno brany pod uwagę. Pozdrawiam Romek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 z gumami jest ten problem, że się odkształcają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Klejta do zadań specjalnych i jazgarzyk Taptalkniete z Galaxy s8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zbliżający się sezon szczupakowy zmotywował do działania. Uklejka 11 cm z naturalnym ogonkiem i płotka 15 cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Świetne te gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Widelnica Minilarvae Stonefly 3,5 cm - niektóre lane na 2 kolorki... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kleń Wkry już tuż tuż, robale już gotowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kiedyś udało się kupić w normalnej cenie kilka blistrów. Najmniejsze zamówienie od producentów tego typu opakowań zaczynają się od 1000 sztuk. Mniejszych ilości ich nie interesują, na ali można znaleźć oferty po 50-100 sztuk ale czy jest to gra warta świeczki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kiedyś kupiłem gumy i otrzymałem je w takim korytku wsadzonym w woreczek strunowy.Ma ktoś może namiar do chinczyka na takie coś? Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 moja pierwsza guma, powstała z przetopienia starych ripperów, w celu sprawdzenia czy warto zaczynać zabawę z plastisolem z założenia ma to być guma boleniowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 moja pierwsza guma, powstała z przetopienia starych ripperów, w celu sprawdzenia czy warto zaczynać zabawę z plastisolem z założenia ma to być guma boleniowa IMAG2506aa.jpg IMAG2510aa.jpgjeżeli to pierwsza próba ... to potencjał jest duży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nocne malowanie .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi