Tomy Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) z tą pracą to kierujecie się kanonami że guma to musi wywijać ogonem.Ja nie widziałem żeby tak pływała żywa ryba wijąc się jak owsik.Po za tym nie ma co szaleć.Te większe Jazgarze będą tylko i wyłącznie na użytek własny.Ja wiem jak to uzbroić żeby ryby na to brały ale niekoniecznie się będę dzielił tą wiedzą.Większe Jazgarze a właściwie cała rozmiarówka będzie w tej wersji.Proste zbrojenie,prowadzenie.Praca ogonowa.Też będzie ok. Edytowane 13 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 a coś takiego mi się wydłubało. patrzyłem w wodzie to ta ohyda fajnie pracuje ciekawe tylko co na to sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jak widac mam problem z laczeniem, kolorów, wydaje mi sie, ze za zimno lalem i to glowna przyczyna. kwestia wprawy. boje sie przepalic bo pozniej smierdzi niemilosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Formy na gumki realistic&life. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 9 tki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jazgarz9-Belfegor- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nowa gumka.Okoń 6cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kurde Tommy robiłeś to bez malowania gumisia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nowa gumka.Okoń 6cm. P1280566.JPG P1280563.JPG P1280568.JPGO w mordę, ale Ci ten okoń fajnie wyszedł:-o Ten efekt to proszki nanoszone pędzelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Wszystko jest zatopione w płynnej masie.Jedynie prążki są zrobione markerem.dobrze trzyma.To jest do czasu.Muszę kupić aerograf i farby do gumek.Proszki nanoszone pędzelkiem na gumę mają słabą trwałość.Musi byś wszytko w masie. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOEWROCLAW Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomy jak ty takie rzeczy robisz bez sprzętu to co pokażesz jak się okupisz w sprzęt ? A co masz na myśli pisząc zatopione w płynnej masie ?? Ja robiłem próbę zatopienia hologramu ale to trochę lipa bo przy demontażu haku z zadziorem się rozwala . Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez FOEWROCLAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Za prosto by było Łukasz.Podpowiem jak zobaczę fajne efekty wytworzone samodzielnie.Wtedy żaden problem.Wszystkie barwniki dodajesz do masy.Można użyć różnych rzeczy,nie koniecznie przeznaczonych do soft plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tommy okoń prima sort :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nowa gumka.Okoń 6cm. P1280566.JPGP1280563.JPGP1280568.JPGszok w szoku P1280607.JPGP1280609.JPG jakiś foto shop Zarąbiste real fish . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Do zarąbistego jeszcze daleko.Takie nieśmiałe początki to są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Trzcinowe.Takie zamówienie wpłynęło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nowe kolory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Te ostatnie zaje.... :-D naprawdę opanowales te kolorki w silikonie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 No to jeszcze taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOEWROCLAW Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tomy a czy ty robisz to przez vacu formowanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Może i tak ale to byś mi musiał wytłumaczyć co to jest to vacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOEWROCLAW Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 formowanie próżniowe tworzyw sztucznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi