wilczybilet Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Świetne te kiełbiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Odemnie płoteczki żenrujące w kukurydzy Taptalkniete z Galaxy s8Uważaj, bo zeżrą Ci tę kukurydzę... Edytowane 22 Marca 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) To ja coś wrzucę. W sumie nieplanowany odlew ale pogoda pozwoli jutro na otwarcie sezonu morskiego. Dlatego postanowiłem odlać parę fląderek i poeksperymentować z robakami ala senko w wersji pływającej pod czeburaszke i jakoś tak przy okazji odlałem jeszcze trochę bardziej uniwersalnych gum... Edytowane 24 Marca 2018 przez robbertzam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 pokaż lepsze foto flądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Na jutro przygotowałem dla siebie takie pstrążki Kropy malowałem lakierem z modelarni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Mateusz fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 "Perły" memu sercu szczególnie bliskie https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gd5j5RRR4_E 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) pokaż lepsze foto flądry Gdzieś już wrzucałem...http://jerkbait.pl/topic/30939-poczekalnia-moje-pierwsze-kroki-w-twórczości/?p=2335732Tak naprawdę mam już nowy, bardzo podobny model z większą ilością szczegółów ale zanim zrobię formę murze przetestować prototyp Edytowane 24 Marca 2018 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 może być ciekawe na dorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Dotarły dziś do mnie robaczki made in Paweł:Są genialne!!! Edytowane 26 Marca 2018 przez Alexspin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 "07" zgłoś się"...W tej roli -czarna- https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=LJ70SaVxJUM 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Loco fajne kolory wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dzięki! Ciężko 'wyciągnąć' na zdjęciach opalizację ale się udaje czasami w określonych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Piękna robota Loco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Loco , prezentacja przynęt bardzo mi się podoba w Twoim wykonaniu . A moja ulubiona to ta ostatnia , ze śledzikami Oczywiście gumisie pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Loco gumy petarda! Paseczki malowane areo czy pędzelkiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dzięki Panowie! Pasy pociągnięte pędzlem.Przy wprawnej ręce i odpowiedniej dyszy można użyć także aero. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Idzie wiosna żaby się pojawiły. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fajne te żabunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fajne żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 -GOLIAT- https://www.youtube.com/watch?v=ztB3QpH50eg&feature=youtu.be 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Fajna guma, świetny ten drugi kolor. Ile cm ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 13cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Panowie i Panie. Świąt z jajami... Wszystkim i każdemu z osobna! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pomysłów Tobie nie brakuje . Kolejna ładna rybka ;p. Również życzę spokojnych i radosnych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi