Skocz do zawartości

Nasze wytopy, czyli chwalimy się gumkami.

fish28

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki.Przy uklejce nie da się za bardzo zaszaleć z kolorami.Tak wyglądają gotowe.Oczy są nitowane,nie odpadną.Trochę to widać ale jest ok.

Można zaszaleć.

Cienie na grzebiecie od stalowego, poprzez niebieski do głębokiego czarnego. Akcent mocno czerwony tuż za skrzelami. 

Brokat srebrny w okolicy grzbietu też "zrobił by im dobrze" lub  holo inside.   :)

Brokat i czerwony akcent za skrzelami to zły pomysł ale cieniowanie grzbietu może dobrze wyglądać.

Nie wiem czy technologicznie zły.

Piszę jakie gumy są łowne na sandacza. Przeźroczysta plus srebrny brokat to podstawa w grudniową "ołowianą" pogodę na czyściutkiej solińskiej wodzie.

O złotym brokacie (ale musi być dużoooooo)  już nie wspomnę.    ;)

Nie wiem czy technologicznie zły.

Piszę jakie gumy są łowne na sandacza. Przeźroczysta plus srebrny brokat to podstawa w grudniową "ołowianą" pogodę na czyściutkiej solińskiej wodzie.

O złotym brokacie (ale musi być dużoooooo)  już nie wspomnę.    ;)

Coś takiego wyszło.Niestety złoty brokat puścił i jest transparent ze złotym zabarwieniem a w środku brokatu dużo który zrobił się srebrny.

post-46714-0-95730000-1434012475_thumb.jpgpost-46714-0-81932800-1434012482_thumb.jpg

Ukleja standard.

post-46714-0-01050600-1434012561_thumb.jpg

Cierniki.

post-46714-0-34952800-1434012582_thumb.jpgpost-46714-0-42123400-1434012589_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Dobra :)  "podziałkuję" was.

Potem będzie jeszcze modyfikacja tej gumy.Świetnie pracuje z odstającym płetwami piersiowymi tylko muszą być dość grube.

Planuje jeszcze mini twistery i kopytka na wzdręgi.Trochę kłopotów z formami ale już chyba wiem jak to ugryźć.  

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Tomy, serio? Sam nie wiem czy to dobry pomysł, bo dzisiaj będzie do "szczocha" w takim razie ze szczęścia, a jutro do pracy... ;)

Tak jak pisałem, te złote chodzą w grudniu.

Na tą chwilę raczej perła i natural (okoń, jazgarz pewnie by zdały egzamin).

Na priv dopiszę resztę.

Thnx. ;)

Na serio.Dawać dane adresowe na priv. :)

Naturalne Jazgarze też są.Zrobię  mixy dla was.

post-46714-0-81949900-1434045883_thumb.jpgpost-46714-0-06718200-1434045906_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

• 3 tygodnie później...