Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Irasa są rewelacyjne, Ty na razie nie robisz JESZCZE płotek i uklejek - a przydałyby się Jak nie robię uklejek!? Fakt kształt nieco zmodyfikowany ale na plus dla pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Fajne uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Fajne uklejki Dzięki.Przy uklejce nie da się za bardzo zaszaleć z kolorami.Tak wyglądają gotowe.Oczy są nitowane,nie odpadną.Trochę to widać ale jest ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dzięki.Przy uklejce nie da się za bardzo zaszaleć z kolorami.Tak wyglądają gotowe.Oczy są nitowane,nie odpadną.Trochę to widać ale jest ok. Można zaszaleć.Cienie na grzebiecie od stalowego, poprzez niebieski do głębokiego czarnego. Akcent mocno czerwony tuż za skrzelami. Brokat srebrny w okolicy grzbietu też "zrobił by im dobrze" lub holo inside. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Brokat i czerwony akcent za skrzelami to zły pomysł ale cieniowanie grzbietu może dobrze wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Brokat i czerwony akcent za skrzelami to zły pomysł ale cieniowanie grzbietu może dobrze wyglądać. Nie wiem czy technologicznie zły.Piszę jakie gumy są łowne na sandacza. Przeźroczysta plus srebrny brokat to podstawa w grudniową "ołowianą" pogodę na czyściutkiej solińskiej wodzie.O złotym brokacie (ale musi być dużoooooo) już nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Można to zrobić na Jazgarzu9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 a mi się podobają Irasa.Gość wymiata totalnie w temacie. 11377171_1436385166682599_8633130179201934165_n.jpgI to jest to czego potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wiem czy technologicznie zły.Piszę jakie gumy są łowne na sandacza. Przeźroczysta plus srebrny brokat to podstawa w grudniową "ołowianą" pogodę na czyściutkiej solińskiej wodzie.O złotym brokacie (ale musi być dużoooooo) już nie wspomnę. Coś takiego wyszło.Niestety złoty brokat puścił i jest transparent ze złotym zabarwieniem a w środku brokatu dużo który zrobił się srebrny. Ukleja standard. Cierniki. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Coś takiego wyszło.Niestety złoty brokat puścił i jest transparent ze złotym zabarwieniem a w środku brokatu dużo który zrobił się srebrny.Bardzo dobre. To jest właśnie to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No to Ci wyślę.Podaj dane adresowe.Sam jestem ciekaw tych Zanderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tomy, ja też przysięgam, że złapie jednego Przysięgam na Boga, tylko mi wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Dobra "podziałkuję" was.Potem będzie jeszcze modyfikacja tej gumy.Świetnie pracuje z odstającym płetwami piersiowymi tylko muszą być dość grube.Planuje jeszcze mini twistery i kopytka na wzdręgi.Trochę kłopotów z formami ale już chyba wiem jak to ugryźć. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tomy, serio? Sam nie wiem czy to dobry pomysł, bo dzisiaj będzie do "szczocha" w takim razie ze szczęścia, a jutro do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No to Ci wyślę.Podaj dane adresowe.Sam jestem ciekaw tych Zanderów Tak jak pisałem, te złote chodzą w grudniu. Na tą chwilę raczej perła i natural (okoń, jazgarz pewnie by zdały egzamin).Na priv dopiszę resztę. Thnx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Tomy, serio? Sam nie wiem czy to dobry pomysł, bo dzisiaj będzie do "szczocha" w takim razie ze szczęścia, a jutro do pracy... Tak jak pisałem, te złote chodzą w grudniu.Na tą chwilę raczej perła i natural (okoń, jazgarz pewnie by zdały egzamin).Na priv dopiszę resztę. Thnx. Na serio.Dawać dane adresowe na priv. Naturalne Jazgarze też są.Zrobię mixy dla was. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ale szczesciarze z nich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ciernik4 malowany na okonka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak zaczną sie ruszać tzn. że doszedłeś do produkcji narybku. Dzięki za te gratisy to testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak zaczną sie ruszać tzn. że doszedłeś do produkcji narybku. Dzięki za te gratisy to testów. Teraz coś będę kombinował do dropshota.Najprawdopodobniej będzie to imitacja małej wzdręgi.Pełno ich u mnie i muszą to okonie wciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam pytanie, czy można kupić takiego cierniczka lub dwa przebrane za okonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam pytanie, czy można kupić takiego cierniczka lub dwa przebrane za okonka? Można zamówić.Niedługo odlewam następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Parę gumek przygotowanych do dalszego działania.Malowanie,oczka itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pasiaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi