Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Taptalkniete z Galaxy s8W woblerach przy dobrze zaznaczonej łusce to się robi takie efekty i to bez aero Tu z łuską się bawiłem troszkę dłużej bo chciałem mieć cienie złote i srebrne. ... ale to nie jest to samo co guma ale trop jest dobry .W woblerach dobrze odtłuszczony korpus .Malujesz czarnym motipem metalic albo zwykły czarny,grzbiet mocniej ale tak żeby zapyliło też dobrze boki,ale nie dajesz przed tym żadnej warstwy gruntującej!!!.Zanurzasz w Domalux Silver Classic głową w dół on dobrze ściąga lakier i zostawia w krawędziach łusek! Samo się robi!Potem jak jest prawie suchy pył perłowy pędzelkiem miękkim i masz gotowe.Następna warstwa to już Harzlack HS. .Wszystkie inne kolorki to już jaką kto ma jazdę-wenę ale kładziesz na domalux!!! .Potem to wszystko musi wyshnąć dobrze zanim zanurzysz w Harzlacku.! Im ryba większa na odbitkę i oczywiście dobrze zrobiona tym efekt lepszy.Wiadomo.Łuska grubsza lepiej zaznaczona. Edytowane 30 Maja 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Wzorek ten sam.Tak więc malowanie przy tak zaznaczonej łusce nie powinno stanowić problemu.Do dzieła .co nie zmienia faktu że Seweryn odwalił super i mega robotę. http://www.modelarnia24.pl/wzory-real-fish/326-blank-zander-14cm-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam Dziękuje za pochwałe ???? ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam Dziękuje za pochwałe [emoji6] ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni PozdrawiamFajnie, że wpadłeś! Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Fajnie, że wpadłeś! Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam Dziękuje za pochwałe ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni PozdrawiamWydawał się podobny .Bardziej to było skierowane do Tobiasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną ???? czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Fajnie, że wpadłeś! Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam....a ja chce motor! Bo robisz kozackie maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną? Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus.To prawda ten kraj to dziki zachód wędkarstwa a naturalny wygląd przynęty to podstawa skutecznego łowienia , mało tego my Polacy robimy tak świetny hand Made i na takim poziomie że w innych krajach było by rzut cięcie rzut cięcie i tak cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną [emoji6] czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiamPełna zgoda z tym co mówisz, czy raczej piszesz... Kurde, piękne są te sandacze i uważam, że rękodzieło opanowane na 200%, ale na 3m pod wodą już tego nie widać. Wierzę, że są skuteczne, ale również są skuteczne koguty, które za nic, nie przypominają jakiejkolwiek ryby. Nie zrozum mnie proszę źle, bo absolutnie mi daleko do negatywnych wyjazdów, ale spędzając tyle czasu nad jedną gumą, zrobiłbyś pewnie kilka mniej dopracowanych, równie skutecznych... Szacun tak czy siak dla ciebie!Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus.Pierwsza część wypowiedzi, zgadzam się. Druga, to już nie... Nie ma pomarańczowych rybek,a raptory je jedzą jak trzeba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Nie mogę ogarnąć jak tu się odpowiada i komu ,ale nawiazując do tematu tak te mniej udane tez będą łowić bez problemu i spokojnie ???? dobrze wiem co masz na myśli ale z kogutami się mylisz kogut imituje uciekającego raka ten sam ruch stukanie w dno i prezentacja piór czyli uciekający rak który po opadnięciu na dno unosi szczypce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Bo one tego nie widzą w tym kolorze co Ty i tu jest pies pogrzebany Dlaczego uznane kolory to fluo.fiolety itd.? Naturalny działa zawsze a wiara w przynętę to też jest ważna sprawa prawda ? Edytowane 30 Maja 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Nie mogę ogarnąć jak tu się odpowiada i komu ,ale nawiazując do tematu tak te mniej udane tez będą łowić bez problemu i spokojnie [emoji6] dobrze wiem co masz na myśli ale z kogutami się mylisz kogut imituje uciekającego raka ten sam ruch stukanie w dno i prezentacja piór czyli uciekający rak który po opadnięciu na dno unosi szczypce [emoji6]Ok. Nie znam się i daleko mi... Bo one tego nie widzą w tym kolorze co Ty Bingo! To po ki grzyb te real fishe, kiedy biorą na na pomarańczowe, fluo? To po co robisz tak idealnie idealne oryginały? Przecież one widzą inaczej jak ja, czy ty. Edit, bo widzę, że też edytowaleś. Otóż nie @Tommy. Uważam, że robienie sztuki w przypadku spinningu, to kolejny marketing... Tylko marketing i robienie pieniędzy. Nie mówię o tobie, ale ogólnie. Edytowane 30 Maja 2019 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 sandacz 11 cm real fish mojego autorstwa sandacz1.JPG sandacz2.JPG sandacz4.JPG sandacz6.JPGAmazon version ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupuok To co w metalicu w macie ! Śmigne na "jakie" laski z tych katakumb! Moc! na granicy życia i śmierci ma być!!! Edytowane 30 Maja 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 HD w military style ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu Ha haa..., toś Waść pojechał.... Tomy to tutejszy Gumo-Guru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ha haa..., toś Waść pojechał.... Tomy to tutejszy Gumo-Guru... Ja się nie uważam za Guru.To ludzie mi przypięli tą "łatkę" Robiłem w życiu rzeczy za większe pieniądze w dużo krótszym czasie .Lure lubię.Chcę mi się to robię a jak mi się nie chce to!-Nie robię .Bardzo szanuje ludzi którzy podbijają level ale nie za wszelką cenę ale o tym to napiszę za jakiś czas .Jak wyjadę a potem jak wrócę.Sewro szanuje ,gość jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam Dziękuje za pochwałe ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni PozdrawiamTommiemu chodziło o mój wytop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Tommiemu chodziło o mój wytop Tomy'ego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ha haa..., toś Waść pojechał.... Tomy to tutejszy Gumo-Guru... chyba zle przeczytałeś to było o moto a nie o gumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Amazon version ? nie moja wersja moj produkt ,moze amazon n ie wiem co to w sumie moze byc ze amazon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi