suhhar Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 reeeewelka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jeszcze jest wersja Percha "White Python" ale to potem wstawię.Teraz przenoszę pracownie o dwa piętra i mam nogi w tyłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 White Python i wersja z brokatem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Perch Lemon Ciernik/Perch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tomy może sprzedasz 2-3 szt tych pasiaków? Jak coś to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tomy może sprzedasz 2-3 szt tych pasiaków? Jak coś to PW Są na giełdzie Wbijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Prototyp Perch12 odlany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Spaślaki odlane . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kawał "mięcha" dla pike-ów. Teraz pomysleć tylko z rozmieszczeniem obciążenia (wewnątrz) i mogą robić jako jerk-slimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Savagear i nie tylko ma tyle dozbrojek wszelkiego rodzaju że chyba nie ma sensu.Można rurkę puścić w środku z obciążeniem,żaden problem.Można dać magnes kadmowy na brzuchu żeby kotwica się nie fajtała,żaden problem ale wtedy nie będzie możliwości dowolnego obciążenia gumy. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 6stka opadowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Latawiec po testach ale małe szczupłe nie dały połowić okoni. Edytowane 23 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Tomy perfekcja w każdym calu ! U mnie forma z silikonu porażka silinkon zaschnie za 20 lat gips wyszedł nawe ładnie ale gumy wychodza matowe. Widze kolega z forum sprzedaje formy fajne ale trzeba nalewać gume strzykawką i moje pytanie jak to robicie ze guma jest lejąca jak woda ? czy dodajecie jakiegoś rozcienczalnika co tak leciutko sie leje ? zastanawiam sie na jedną z form od kolegi z forum tylko ta strzykawka droższa jak forma poczytaj posty od początku,filmiki zobacz i dasz radę ( guma lejąca jest wtedy gdy ją odpowiednio podgrzewasz i cała filozofia )fish28 super to na filmiku pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dość pracowity weekend. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 JAPIER nicze ale odlew ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Perch8 orange tail. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Tomy przy szalałeś... Dla mnie coś odlałeś z tego co na PW pisaliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mini raczki na okonie.SoftBait oczywiście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Po testach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 31 Lipca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 P1310457.JPG P1310456.JPGRyby już tylko po zapachu mogą dojść że to "podróbka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Ryby już tylko po zapachu mogą dojść że to "podróbka". :D Nie bardzo.Zrobiłem mix z resztek raczków i tych które są za duże na odbitkę potem zalałem -Worm Oil-.Powiem szczerze że wali to rakami jak cholera Dzisiaj puszczałem przy brzegu i startowały takie maluchy po 25.Miętoliły to długo w pysku za nim wypluły. Edytowane 31 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Gumiaki gotowe, na razie malowanie dla mnie nie jest istotne, choć wiem że prawie najważniejsze, na to przyjdzie czas.Gumki w dwóch wersjach, zachowują się całkiem odmiennie, i o to mi chodziło, zresztą sami ocencie Która według Was lepiej pracuje? Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi