WojtekCIN Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Yyyyy.. Jedna i druga! Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Gumiaki gotowe, na razie malowanie dla mnie nie jest istotne, choć wiem że prawie najważniejsze, na to przyjdzie czas.Gumki w dwóch wersjach, zachowują się całkiem odmiennie, i o to mi chodziło, zresztą sami ocencie Która według Was lepiej pracuje? Praca b. dobra. Taka woblerowa trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Praca b. dobra. Taka woblerowa trochę. Odleje Ci parę sztuk bo kiedyś chciałeś coś ode mnie kupić ale jakoś tak wyszło że nie było mnie w PL a potem zapomniałem Bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dario ta druga tak dostojniej zawija ogonem chociaż pierwsza też fajnie zamiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Odleje Ci parę sztuk bo kiedyś chciałeś coś ode mnie kupić ale jakoś tak wyszło że nie było mnie w PL a potem zapomniałem Bedzie ?Aaaaaa. Noooooo, tak. Miały być te brzydkie, złoto ciemne. Odlej. Spróbuje przy okazji na wodzie.... okoniowo-sandaczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Gumiaki gotowe, na razie malowanie dla mnie nie jest istotne, choć wiem że prawie najważniejsze, na to przyjdzie czas.Gumki w dwóch wersjach, zachowują się całkiem odmiennie, i o to mi chodziło, zresztą sami ocencie Która według Was lepiej pracuje? Nie no pracuję zaj...cie! szczególnie ta pierwsza wersja , daj znać na priv co i jak , chętnie coś zanabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Krewetkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Niedługo wersja z podwójnym kopytkiem. w dalszych planach spory swimbait/soft. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tobie to te szczegóły to dopiero wychodzą Komora próżniowa to fajna rzecz.Zdradzisz w jaki sposób montujesz rybę przed zalaniem w formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tobie to te szczegóły to dopiero wychodzą Komora próżniowa to fajna rzecz.Zdradzisz w jaki sposób montujesz rybę przed zalaniem w formie?Nie zdradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Model uklejki prawie gotowy.Jak myślicie, będzie z takim ogonkiem to pracowało ? DSC_0484.JPGDSC_0485.JPGDarku chyba czas juz na swój autorski wątek..? Praktycznie tu tylko Twoje foty i Tomka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzisiaj z kumplem trochę pobawiliśmy się w odlewanie.Ukleja 12cm z ogonkami w dwóch wersjach. Jedna niestety nie pracuje za ciekawie, trzeba to będzie przerobić.Ale ta z kopytkiem na dwie strony pracuje bardzo fajnie. Ukleja zamiata bardzo drobniutko ogonkiem, w opadzie również.Nie nakręciłem filmiku z pracą bo w tej naszej Wiśle nie wiele widać. Może jutro w wannie spróbuje. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Praca ogonka jest kosmos, drobniutka idealna pod bolka, choć myślałem ze bedzie chodzić tylko przy szybkim prowadzeniu, a tu psikus ogon startuje przy najwolniejszym ruchu. Trzeba dopracować korpus do idealnego kształtu i bedzie kosa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jutro ją trochę odchudzę na brzuszku i zjadę jej tego garba, bo wygląda jak wypasiony bolo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jutro ją trochę odchudzę na brzuszku i zjadę jej tego garba, bo wygląda jak wypasiony bolo No jakis przerosniety korpus maja te uklejki :-D Spróbuj z trójkątną głowką tą gume co nie pracuje, ja na trojkącie montuje 3D Bleak i dzieki temu fajnie odskakuje a okonie się ślinią :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jutro ją trochę odchudzę na brzuszku i zjadę jej tego garba, bo wygląda jak wypasiony bolo Dario szalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Perch 4,5/5/6cm trzy rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja też mam nowe modele.Karaski i takie małe, nie wiadomo co W sumie to mam już odlane z tego gumy ale jutro wstawię fotki, przy dziennym świetle.Na tego małego karaśka, pomalowanego na okonia, miałem dziś fajną rybę na kiju, niestety po około 30 sekundach spięła się A na to małe nie wiadomo co, złowiłem kilka okonków Tutaj filmik z okonkiem w roli głównej Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez fish28 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zaczepiłeś rybę za "plecy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Być może masz rację, ale wolał bym to sprawdzić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Po pracy kija i szybkim spięciu, na pewno tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tomy testowałeś nad wodą? Jak taki ogonek z 2 foto pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja też dzisiaj skończyłem trochę okonków na bazie karasków Dwa dni z życia wyjęte, ale jestem z tego zadowolony. Zobaczymy co ryby powiedzą Pięć wersji kolorystycznych i trzy wielkości 3,5cm , 4cm , 6cmW tych większych oczy nitowane i dwa różne ogonki. Na fotkach nie widać wszystkiego,tak na żywo wyglądają dużo lepiej.Będzie co rwać na Turawie Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez fish28 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi