deywed12 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witajcie, 22 Marca wylatuję do Irlandii na rybki, potrzebuję informacji gdzie warto uderzyć na Szczupaka i okonia. Nocował będę w miejscowości Bailieborough a w planach mam wędkowanie na okolicznym jeziorze Bailieborough oraz na jeziorach Silan,Ramor,Oughter i White. Co o tych wodach sądzicie,macie jakieś inne propozycje? Na co mam zwrócić uwagę? Jeśli macie jakiekolwiek mapy również byłbym bardzo wdzięczny. Każda informacja jest cenna, dzięki wielkie i pozdrawiam! Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Podejrzewam że polapiesz gdziekolwiek byś nie pojechał Spróbuj tutaj:http://www.fishmaniak.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Podejrzewam że polapiesz gdziekolwiek byś nie pojechał Spróbuj tutaj:http://www.fishmaniak.pl/news.php I tu kolego jesteś w błędzie i to baaaaardzo PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Możliwe, nie kłócę się bo nie byłem w Ire.Wiem za to jak jest w UK-gdziekolwiek nie pojedziesz to polapiesz lepiej niż w Polsce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Możliwe, nie kłócę się bo nie byłem w Ire.Wiem za to jak jest w UK-gdziekolwiek nie pojedziesz to polapiesz lepiej niż w Polsce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk eee tam, ja wlasnie zaliczylem dwa blanki z rzedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) No to w Polsce byś zaliczył 4 Wiadomo że nigdzie 'samo się nie łapie" ale jednak różnica jest ogromna.3 tyg temu tak na szybko pojechałem na okonia nad rzeczkę z kolegą.Zima,woda wysoka,mętna więc cudów się nie spodziewałem.Ale złowiliśmy ok 12-15 pasków w tym 4 ponad 40cm + 3 srednie szczupłe.Mam sporo znajomych wedkujących w Polsce i nie ma porównania.Taki dzień zdarza się rzadko.Przynajmniej w Lubuskiem. Edytowane 6 Marca 2017 przez olabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Są w UK wody bezrybne. Bo np zostały wykoszone przez ekipy ciapatych, albo fabryka spuściła jakieś gówno. Np River Parrett na pewnym odcinku przez jakiś czas była pozbawiona ryb bo jakieś zakłady przemysłowe spuściły ścieki bez oczyszczenia/bardziej agresywne niż normalnie. Więc jednak lepiej zasięgnąć języka, bo a nóż widelec pechowo wyląduje się w takim właśnie miejscu i będzie przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi