Skocz do zawartości
  • 0

jerkbait.pl od dzisiaj na Facebook

admin

Pytanie

Cześć,

Jakiś czas temu forumowicz zasugerował nam, ?źe warto by utworzyć stronę na jednym z obecnie najbardziej popularnym portalu społecznościowym jakim jest www.facebook.com. W dniu dzisiejszym zaistnieliśmy tam. Wszystkich miłośnik?łw naszej strony, forumowicz?łw, kt?łrzy choć trochę?lubią jerkbait.pl zapraszam do wpisywania się?na listę znajomych - będzie bardzo miło jeśli stworzymy tam pokaźnych rozmiar?łw społeczność.

Jak tego dokonać?

1. Trzeba mieć konto na www.facebook.pl

2. Wystarczy wejść na stronę gł?łwną www.jerkbait.pl i tu?ź pod menu (po lewej stronie) znajdziecie sekcję Find us on Facebok. Tam wystarczy kliknąć w Like.

Zapraszam!

Nasz profil na Facebook to: jerkbait.pl on Facebook.com

Pozdrawiam

Remek

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie jestem statystykiem ale ... niekiedy cieszą mnie liczby. Pierwszy dzień i mamy ponad 40 aktywnych forumowicz?łw podlinkowanych do naszego portalu przez facebook. Nie ukrywam - cieszy mnie to bardzo. Czekam na kolejnych fan?łw chcących powiększyć grupę.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Kryst, nie wiem jak jest w Polsce, ale u mnie (m?łwię o miejscowych)nikt ju?ź prawie do siebie nie dzwoni, nie mailuje i nie sms-uje, pisuje się za to i komentuje na tablicy Facebook'a

No tak. Odpadam. Jestem 10 lat za ...... (wykropkowałem ?źeby nikogo nie obra?źać). Na pl.f.com jestem raz na miesiąc.

• 0

nikt ju?ź prawie do siebie nie dzwoni, nie mailuje i nie sms-uje, pisuje się za to i komentuje na tablicy Facebook'a

Wnioskuję, ?źe rozmawiać ze sobą twarzą w twarz to przestali ju?ź dawno??....

Przykre....

Nic podobnego! Tutaj wszystko kreci się ciągle wok?łł Pub?łw :mellow: Facebook słu?źy do umawiania i komentowania potem osiągnięć :lol:

• 0

Nic podobnego! Tutaj wszystko kreci się ciągle wok?łł Pub?łw :mellow: Facebook słu?źy do umawiania i komentowania potem osiągnięć :lol:

Z całym szacunkiem @tpe1, ale to zabrzmiało jak definicja forum plotkarskiego. :lol: :lol: :lol:

Jaki nar?łd, taki jego Facebook :mellow: :mellow: :mellow:

Hmmm, pewnie dlatego jeszcze tam nie zajrzałem. A mo?źe, z powod?łw, jakie wyłuszczył @kryst?

Sam nie wiem :wacko:

• 0

To teraz jeszcze Twitter, bedzie mozna zaraz po (udanym lub nie) wedkowaniu... :lol:

A na twitterze ju?ź jesteśmy od ... roku???

teraz obiecałem sobie regularne aktualizacje - po zakończeniu kilku zmian na j.pl - niebawem (choć to definicja płynna) będzie tu i tam i jeszcze takie tam.

• 0

Ja też  B) .

A z innej beczki :

Piotrek, masz "Złoty szpadel 2018" za wykopki.

Czy postanowiłeś śladami Chucka Norrisa przeczytać cały internet, i zaczynasz od przeczytania całego Jerkbaita ?  :rolleyes:

Czasu ci u mnie dostatek . Jadę z internetem alfabetycznie . :D 

Właśnie doszedłem do litery "F". :doh:

• Like 2