Krisu23 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Pytanie do stołeczniaków. Gdzie w Warszawie można wypożyczyć łódkę moze być jakiś laminat, tak żeby się pokaczać po Wiśle silnik mam swój. Jak rzecz dojdzie do realizacji to bedę miał mało czasu. Powiedzmy jeden dzień. Potrzebuję zajechać zapłacić i zdać łajbę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Krisu, oczywiście w między czasie zrobić jeszcze opłatę na mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mi jako mieszkańcowi Warszawy nic nie wiadomo na temat przystani w której można by wyporzyczyć łajbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Najbliżej łódkę oficjalnie wypożyczyć można w Silurusie w Modlinie (ujście Narwi).W Warszawie pozostaje jedynie życzliwość kilku kolegów, którzy ma swoje 'łajby'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No to kiepsko z tą stolicą. Tymon ja mam złotą odznakę pizetwju nie kupuję nigdzie Miejmy się za poważnych ludzi. Uważam Twój komentarz za zbedny. Dzięki Argrabi bo chociaz tyle się dowiedziałem. Tylko trochę to dziwne, że w 2 mln mieście nie można wypożyczyć łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 @Krisu, skoro nie ma popytu na taką usługę ...Jednak do Modlina (przystań Silurus) jest rzut beretem, a Wisła tam bardziej urokliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Owszem, jest mozliwosc, zdaje sie ...zerknij tu. http://www.przewodnicywedkarscy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No zobaczymy z tym Modlinem. Kuba ta opcja odpada jest według mnie za droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Coz ja poradze ...wg mnie w Modlinie ciezko teraz o pychówke, która bylaby w dobrym stanie i nie ciekla. Próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Drogo czyli ile? może byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Coz ja poradze ...wg mnie w Modlinie ciezko teraz o pychówke, która bylaby w dobrym stanie i nie ciekla. Próbuj. Coś na wiosne łatali więc może któraś się nada, ide po pracy na ryby, mogę podjeść zobaczyć i podpytać na przystani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ostry podpytaj jak możesz i napisz co wiesz. Mam silniczek 5km więc krążownik odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Rozmawiałem z bosmanem w Silurusie na wiosnę. Podobno sprzedali wszystkie łódki. Bobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Rozmawiałem z bosmanem w Silurusie na wiosnę. Podobno sprzedali wszystkie łódki. Bobby Może dlatego łatali @Krisu23 będe dziś na pewno przechodził obok (przed mostem usypali nowa opaskę ) więc upewnie się i wieczorem dam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 @Krisu23 będe dziś na pewno przechodził obok (przed mostem usypali nowa opaskę ) Dzięki za info p.s. Jak z głębokością i jakie jest dno w tej chwili? Trochę tam podsypywało w niektórych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 @hlehle właśnie idę wybadać co i jak - jeszcze tam nie byłem, nie jest długa, około 30-40 metrów ale wciąż trwają tam prace, nawieźli faszyny,a ze dwa tygodnie temu zasypali kamieniami. Odcieli tą opaską wpływ wody na łąki i starorzecza obok Pomiechówka. Na zdjęciu na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tam sie ustawiaja od wody, musi rybka podchodzi. Wracajac do tematu, pozostaje moja poprzednia podpowiedz jako jedyna, zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wczoraj nie zdołałem dojść do plaży, pogonił mnie deszcz, dziś się udało, cytuje Pana z bosmanatu: Na razie nie ma możliwości wypożyczenia łódki reszta odpowiedzi wymijająco, olewająca więc nie drążyłem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Już znalazłem: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=146084 msg_146084 Pojadę obejrzeć! Krys Trochę nie na temat, ale nie znalazłem odpowiedzi na poniższe pytanie na naszym forum: Czy w Wa-wie, na Wiśle można zwodować łódź? Nie interesuje mnie plaża, tylko wybetonowane miejsce do wodowania (ang. boat launch or slip). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Trochę nie na temat, ale nie znalazłem odpowiedzi na poniższe pytanie na naszym forum: Czy w Wa-wie, na Wiśle można zwodować łódź? Nie interesuje mnie plaża, tylko wybetonowane miejsce do wodowania (ang. boat launch or slip). Widziałem dwa takie miejsca... Jedno przy Spójni (za sklepem - pewnie trzeba przejechać przez tereny, gdzie m.in. jest serwis silników); drugie poniżej Śląsko-Dąbrowskiego po praskiej stronie - wjazd przez dziką posesje: przed klubem La Playa)... Ale jak to teraz wygląda??? Nie wiem..... Było to 2 - 3 lata temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dzięki, I do Spójni się udam! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 A ja kupię ponton-i tak mam to zrobić. Bo w Warszawie nie da się wypożyczyć łódki. Nadmucham go sobie gdzie bądź i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Na Wale Miedzeszynskim jest wybetonowany zjazd do rzeki na wysokosci serwisu silnikow Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Już znalazłem: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=146084 msg_146084 Pojadę obejrzeć! Krys Trochę nie na temat, ale nie znalazłem odpowiedzi na poniższe pytanie na naszym forum: Czy w Wa-wie, na Wiśle można zwodować łódź? Nie interesuje mnie plaża, tylko wybetonowane miejsce do wodowania (ang. boat launch or slip). Można zwodować w przystani SUM oraz PTTK. Obie powyżej Mostu Siekierkowskiego po praskiej stronie. Jest slip, można autem zjechać albo na lebiodce przyczepę wciągnąć / opuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi