klonek02 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 WitamOd jakiegoś czasu zastanawiałem się nad wymianą dolnika w moim Robinsonie Carbomixie Spin Master. Z jednego powodu a mianowicie korek był źle przyklejony do blanku i zaczynał odpadać. Na początku miałem zamocować rękojeść dzieloną z korka lecz nie miałem maszynki do rozwiercania otworu. Na jednej ze stron www znalazłem rękojeści z pianki EVA o średnicy wew. otworu pasującej do mojego kija a więc zakupiłem rękojeść oraz uchwyt fuji DPS 17 silver na początku zdjąłem korek jak się okazało był zmielony a z zewnątrz pokryty był gumą imitującą korek. Zdjęć nie mam jak ściągałem korek ponieważ aparatu w tedy nie miałem. efekt końcowy mi się podoba jeszcze nie nie mam kleju ale przy najbliższej okazji skleję całość. JAk ktoś ma pytania to pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie wiem czego najpierw jest zdjecie 2 a potem 1 nie mogę nic zmienić. I jeszcze ostatnie zdjęcie z cyklu produkcji rękojeści oraz pierwotny wyrób firmy Robinson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi