Obdarty Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam. Mam szybkie pytanie czy Tournament x 3500C ma body jak 3000 tylko głębszą szpulę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A czy może szpule pasują zamiennie od Turka ZiA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pasują, tylko pokrętła hamulca są różne w zależności czy 3000 czy 3500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ok. Dzięki za info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam jeszcze pytanie co do przekładni. Czy w Turkach x jest ta sama przekładnia co w zetkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam jeszcze pytanie co do przekładni. Czy w Turkach x jest ta sama przekładnia co w zetkach? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi