mifek Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 mozna miec niezly dylemat na co sie ustawic. panny w wąsem, czy moze teczaki??? jedno silne i ciagnie jak parowoz, drugie dzikie i zwariowane i czesto w trakcie holu bywa wiecej w powietrzu niz w wodzie gratuluje efektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dzis sie udalo przechytrzyc i zladowac 4 sztuki.Ale gabarytowo za to lepiej.Te najlepsze gabarytowo mnie leja . Dzis na woblery bo dotarly do mnie moje ukochane woblery z Polski! Pozdrawiam Guzu p.s. dzis dolozylem wszystkich staran i nie ma szans na kit z ta sama ryba na dwoch zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 i się teraz zacznie. Nie opędzimy się od @guza... Chyba, że się koledze znudzą te 60cm podrostki i zacznie polować na prawdziwe kabany! Gratulacje, piękne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Zawodnik trenuje mocno i się wprawia w rzekę .Tylko czekać jak z jakimś okazem wystrzeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jako straznik watku brzanowego wstawie jedna z wczorajszych szesciu. Co by watek nie spadl na druga strone Wziela na Thundersticka 6 cm.Kij Phenix X-11, zylka FC 0,23 mm. . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 gratuluje daniel ... i nie ukrywam, ze zaczynasz draznic ... a to oznacza, ze i ja chyba na ryby wyskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Pitt - nie odpuszczaj. W Tobie nadzieja na dotrzymanie kroku temu katalońskiemu wymiataczowi z polskimi korzeniami. Guzu - daj już spokój tej maliźnie i atakuj konkrety! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Pitt - nie odpuszczaj. W Tobie nadzieja na dotrzymanie kroku temu katalońskiemu wymiataczowi z polskimi korzeniami. Guzu - daj już spokój tej maliźnie i atakuj konkrety! <_< Przyjedz, pokaz mi jak wyjac wieksza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 @guzu, matka nie znasz? przegrodzi koryto siatkami, zharpunuje ... a potem i tak wypusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Mów kiedy jakis solidny mecz się szykuje, to zacznę bukować bilety.. Mam też kilka kabanów namierzonych w Pirenejach, więc będzie roboty na kilka dni! @Pitt - oj tam harpunem... stare dzieje. Dziś jest nowoczesna technologia, prąd, lekko modyfikowane nawozy... Wyłowimy, zinwentaryzujemy, przeszkolimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dzis sie udalo przechytrzyc i zladowac 4 sztuki.Ale gabarytowo za to lepiej.Te najlepsze gabarytowo mnie leja . Dzis na woblery bo dotarly do mnie moje ukochane woblery z Polski! Pozdrawiam Guzu p.s. dzis dolozylem wszystkich staran i nie ma szans na kit z ta sama ryba na dwoch zdjeciach Fantastyczne brzany i przepiekne kolpry. moje barweny sa znacznie bardziej srebrzyste i o krutszej budowie ciała, te sa fajen takie wścigowe. Gratki dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Tutaj mial byc piekny szczupak! a okazalo sie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie moge wstawic fotki !kaze Mi strasznie zmniejszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Miesiac przerwy zrobil swoje. Woda nie do poznania. A raczej jej brak. Poziom zenujaco niski. Trzeba bylo niezle sie nalazic by znalezc miejsce z woda glebsza niz po kolana...Do tego regularny opad atmosferyczny (deszcz!).Ciezkie warunki. Ciezkie lowienie. Jedyna sobotnia wypracowana na hermesa (niezawodny zawodnik) . Przy okazji aparat FT3 (waterproof) przeszedl wszechstronne testy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 może woda opadła, ale brzany nieco odkarmione! Tak przy okazji, co Ty masz na głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Latarka czołowa.....hm...czyżby brzanki w nocy też zagryzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 przecież jeszcze jasno było? Czy to był świt i została po wczesnym ranku?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Eh Dziewczyny... jasne ze latarka. mam jej szukac i zakladac jak sie zaczna najlepsze brania o zmierzchu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dzis tez byla i tez na hermesa...ale za to wstawiam nowa zyciowke w watku przylowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Na prosbe Klaudka wstawiam fotke KABANA O szczegolach napisze (mam nadzieje) sam Claudio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dzieki Daniel za POMOC!we wstawieniu fotki,ale nie trzeba bylo AZ takiej duzej Wiec do rzeczy:Kijek to Quarow do 3/4ozPlecionka to Spider 0,12Przyneta to kopytokolowrotek Shimano Stradic2500Woda to zbiornik zaporowyglebokosc lowiska to............. albo glebiej powyzej 20m napewno!A mial byc REKORDOWY szczupak Szczupaki braly tego dnia!ale nie Mi Kolega na lodzi zlapal 9szt,w tym 4 powyzej metra,w ciagu 4 godzin pobil moja ZYCIOWKE 4 razy! Daniel napewno wiesz KTO!?Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Moja ulubiona woda okazala sie bardzo HOJNA w stosunku do nas tego dnia Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Odrazu uprzedzam filmik jest nagrany podczas holu i nie kontrolowalem swoich UNIESIEN........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A ten z dedykacja dla naszego forumowego kolegi TOMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 @CLAUDIO ryba śliczna, ale mogłeś ją jakoś inaczej wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi