kryst Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wyślizgła się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nhoooo moglem inaczej,ale jak czulem ze sie zacznie zucac wolalem ja wypuscic w ten sposob!niz miala by spasc na dno lodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Claudio, Fantastycznie! A krytykom mówimy zdecydowane NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzieki @kryst wiem ze jak wstawiam zdjecie ZAWSZE sie ktos znajdzie........ Z wysokosci 1m napewno nic sie jej nie stalo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wiesz, ona wróciła do wody. Nie z Twojej winy się wyślizgnęła. Pięknie łowisz. Fajne filmy kręci Twój Kolega. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A ten z dedykacja dla naszego forumowego kolegi TOMY CLAUDIO-dzięki no filmik super,cieszę się bardziej niż bym sam złowił w życiu bym nie przypuszczał że Brzana łupnie w taką knagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Tomy, mówiłem: Rapala to mały pikuś przy Twoich wobkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Brzanie na bank nic się od tego nie stało. Lepiej tak niż 5 min sesji zdjęciowej. Pstrągi u mnie taką operację wytrzymują bez problemu. Brzana kosmos. Bolki z jeziora to rozumiem ale brzany!!!!!? I to przy bojach jakichś na pewno głęboko było. Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dzieki Krisu23,Brzance napewno nic sie nie stalo!!!Z 1metra wysokosci to tylko jej LEPIEJ sie zrobilo jak tak LADNIE weszla do wody Tak przy bojkach!a glebokosc jaka................?Mozecie nie wiezyc w miejscu gdzie stal ponton bylo 34-35m,w miejscu gdzie bylo branie bylo okolo 45-50m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Brzana jak się spławia to czasem sama wyskakuje z furkotem na podobną wysokość wiele razy i guzik jej się dzieje.Natomiast jak by zglebowała przy tej masie o dno łodzi to na 100% jest dead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 zabić rybę wrzucając do wody można tylko w jeden sposób. W momencie kiedy płasko bokiem walnie o wodę. To łamie kręgosłup. Tak z praktyki to wiem. Niemiłe co piszę ale tak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Żeby wątek nie spadł na drugą stronę Tyle co przekroczony wymiar (coś koło 62cm), te duże strasznie mnie olewają, nawet pływając mi praktycznie pod nogami na nic nie reagują :/ Przynęta to biały invader 4cm, żyłka 18Wzięła za dużym głazem w rynnie, wobek prowadzony wachlerzem stukający o dno. Woda się troche oziembiła to może w końcu zaczną te większe brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Oby zaczely brac! Klimatyczna fotka, gratuluje ladnej brzany Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 ja dzisiaj trafiłem jedną wąsatą panne nie chodziła tak mocno jak na brzane przystało i dala sie wyciągnąć ryba raczej blizej przypadku bo nie była zamierzona ale dała tyle radochy ze adrenalina i emocje dały sie mocno we znaki niestety tylko film moge wstawić bo szkoda było rybkę męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Gratulacje Oleix, ładna brzanka i filmik (filmiki) super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Fajna rybka Ci sie do kamery trafila.Emocje super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nic dodać nic ująć po prostu genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 super filmik nie ma to jak dobry filmik z emocjami wedkarza gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 napisz cos o sprzed cie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Wolał bym chyba lepiej nie pisac bo jeszcze co niektórzy moga miec pretęsje jak mozna złowić na taki sprzęt przypadkowa brzanę masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Niestety tylko takie bo nie miał mi kto zrobić lepszych 65 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tutaj znowu Brzanka dzieki przynecie TOMYego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To się w pale nie mieści.Miewałem co prawda przyłowy na moje boleniówki w tym gatunku ale żeby tak regularnie? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 taki przylow to piekna sprawa... szkoda ze ja mam tak daleko do wody z brzanami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To nie widziales TOMY jak branie wygladalo!Najpierw jeden strzal potem drugi a na koncu trzeci i w koncu zaciety!!Ufff cos pieknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi