Gugcio Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Gratki Guzu. Fajna Brzana, ja jeszcze nie mialem okazji sie zmierzyc z wasata ale moze kiedys, kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ty nie(descansas)Daniel?Piekna Brzanka graty!Zobaczymy kiedy sie rusza na mojej wodzie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To ryba z poczatku miesiaca.Teraz wlasnie odpoczywam delektujac sie triumfem Barcy Sezon 2011 u mnie zakonczyl sie tydzien temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Aż mnie jesienna melancholia naszła, że to do lipca ponad pół roku zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 A ja się chyba pochlastam,od wielu lat katuje różne wody a takich PIĘKNOŚCI na oczy nie widziałem,gratki dla łowców Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja u nas w Gdańsku na Wiśle widziałem jedną ~60cm - zdechłą,ciekaw jestem czy to nasza czy nurt ją do nas przywiódł Ładne te brzanki z Twojej rzeczki Guzu,zdrowe i fajnie wybarwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja w ciagu 2 lat wedkowania na najbardziej zabrzanionej rzece w uk zlowilem tylko 3 , w tym 1 za pletewke grzbietowa , lecz sa ich tam setki , mam wrazenie ,ze wiecej niz grubasnych kleni. Jest tylko jeden problem - szczupale szybkiego nurtu Nie wiem dlaczego i po co one tam stoja , moze czekaja na tlusta brzane , ale gustuja w malych przynetach , duzych w sumie tez , i mam pytanie czy jest jakis gatunek przyponu co by nie przeszkadzal brzanie i kleniom a oparl by sie szczupaczym klom ? Probowalem wiekszosci dostepnych na rynku , ale moze cos przeoczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi