STYCHU3 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Mój budrzet to max 300 zł więc pod uwagę biorę tylko te dwa modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Nie pomogę ponieważ Sahary 4000 nie testowałem ale Nasci 4000 owszem, dawał radę spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Tak najlepiej niech dołoży jeszcze 2 stówki do ultegry i będzie miał wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Nasci i Sahara to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 A Ciebie kolego co boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Nasci i Sahara to to samo.I tu masz rację. Te same mechanizmy, ultegra to już zupełnie inny mechanizm. A i cena inna. Edytowane 16 Listopada 2017 przez PiotrCz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Tak dokładać to można do wszystkiego. A kolega pisał że ma swój budżet. Ot to moje boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Napisał to dopiero po mojej propozycji, nic poza tym mu nie narzucam. Proponuję jechać na ryby i ochłonąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Kolego tu tylko i wyłącznie chodziło o to że tak dokładać to możemy coraz więcej i więcej. A w końcu wyjdzie że tak dołożymy do Stelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 nasci 2000 zajechany na kleniach i jaziach w 2 miesiące. g*wnolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Może jakaś lipa ci się trafiła, nie bronie tego młynka ale u mnie 3000 Sahara narazie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Odnosnie Ultegry.Czy lepszym wyborem bedzie Ultegra od Stradica ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Odnosnie Ultegry.Czy lepszym wyborem bedzie Ultegra od Stradica ?.Bebechy te same. Stradic ma po prostu lżejszy korpus. Jeżeli nie zależy Ci jakoś specjalnie na zbiciu wagi to bierz ultegre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Stradic ci4+ jest do lżejszego łowienia, stradic FK posiada korpus z innego materiału. Ultegra do cięższego nada się o wiele lepiej, tak jak kolega pisze bebechy te same a cena niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Witajcie!Czytam, szukam i mam problem...szukam kolowrotka na kropki wielkosci 2500-3000 pod kij 2,4 3-15g główni kandydaci sa wymienieni w wątku czyli Nasci, Ultegra, Stradic i do tego rozwazam Sustaina tylko czy warto? Ma służyć do kilku wypadów w roku miedzy styczniem, a majem wiec sie nie napracuje...ale na mrozie przyjdzie teoche podkręcić pewnie. Zależy mi na jak najlepszym nawoju, waga nie jest istotna. Pomożecie? Pytanie kieruję glownie do uzytkownikow ww kołowrotków przy podobnym zastosowaniu i rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ultegra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Poczekaj na Daiwy LT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żiru Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam, po przeczytaniu waszych opinii kupiłem właśnie sahare 2500 i chciałem dołożyć łożysko w rolkę, jeden z kolegów pisał że rozmiar to 4×7×2,5 chciałem się upewnić czy to faktycznie ten rozmiar jeśli moglibyście przypomnieć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Panowie jak po sezonie kręcenia spisuje się Sahara ? Zastanawiam się nad zakupem(rozmiar 3000) obecnie można ją mieć za 260zł.Kołowrotek będzie używany głównie do jigowania ( 6-12g + Kajtek 3- 4" ES ) , chyba ,że jest coś lepszego w tym budżecie .Waga max 250g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Kolego mam tak owa sezon i dla mnie miód malina. Kręci lepiej niż nowa. Żadnych luzów itp. poza minimalnym co bym od początku. Ostatnio miałem przyjemność kręcić zachwalana Dajwa tournamentem z w rozmiarze 3000. Nadmienie że według sprzedającego w bardzo dobrym stanie, a ma trochę tego tak jak i kanciaki. Mówi że ta i tak kręci w porządku. I powiem szczerze że nie dał bym za to 200zl. Może mam moc jak niektórzy twierdzą ale praca pozostawia wiele do życzenia. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Bolo8888 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A co powiedzie w kwestii porównania Shimano sahara a Ryobi zauber . Chodzi mi o coś pod bolka więc pewnie rozmiar 4000. Zauber nieco droższy ale oba wyglądają atrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 To zależy jak łowisz bolki czy szybko kręcąc czy wolno i na jakie przynęty.Do szybkiego prowadzenia najlepiej przełożenie od 6.0:1 jak wolno to lepiej aby miał mocniejszą przekładnię.Sahara i zauber to niskobudżetowe kołowrotki i nie oczekuj od nich zbyt wiele.Porównaj tylko jak jest z serwisowaniem w obu przypadkach bo i tak się posypią przy intensywnym użytkowaniu lub dostaną znacznych luzów mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) A co powiedzie w kwestii porównania Shimano sahara a Ryobi zauber . Chodzi mi o coś pod bolka więc pewnie rozmiar 4000. Zauber nieco droższy ale oba wyglądają atrakcyjnie Da się a w temacie. Sahare to tylko na foto widziałem, zaubera miałem i mam i napiszę tak troszkę przewrotnie. Użytkując zgodnie z przeznaczeniem powinien dać radę Edytowane 30 Stycznia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Cześć! Czy macie wiedzę na temat kompatybilności szpul? 3000 do 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi