grunwald1980 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam, ma ktos jakies doswiadczenia? Brak kola zapasowego zmusza mnie do zakupienia czegos przed daleka trasa.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Kupiłem samochód (Toyota)wraz z firmowym zestawem naprawczym. Jakoś to do mnie nie przemawia. Kupiłem dojazdówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Wszystko ok, dopóki nie rozerwiesz opony. Na takie przypadki środek uszczelniający nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam, ma ktos jakies doswiadczenia? Brak kola zapasowego zmusza mnie do zakupienia czegos przed daleka trasa.DziekujePytanie: jak dużą masz furę ??? ... jak daleko jedziesz( Polska czy zagranica) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Pytanie: jak dużą masz furę ??? ... jak daleko jedziesz( Polska czy zagranica) ??? ostatnia część wypowiedzi jest bardzo istotna bo na zachodzie sam przyjazd serwisu często przewyższa koszt 4 nowych gum no i jeszcze istnieją takie malutkie niuanse na wielu prywatnych autostradach mówiące o tym ,że samemu kółka zmienić nie możesz jak Ci przywozi serwis zapas to też głównie guma nie taka jak pozostałe a płacisz jak za zboże i finalnie musisz ją i tak wymienić, własny zapas warto mieć polecam również najprostszą nożną pompkę , bo skośnookie zapalniczko kompresory lubią być zawodne, ogólnie warto zainteresować się też jakiej jakości jest klucz do kół i lewarek jaki mamy fabrycznie w aucie bo często bywa że to syfilis konkretny. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Profil_Nieaktywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jade z Niemiec do Polski, auto mam male, niestety zapasu tam nie mam (nie mam nawet miejsca na zapas) a bagaznik potrzebny do przewozenia bagazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jade z Niemiec do Polski, auto mam male, niestety zapasu tam nie mam (nie mam nawet miejsca na zapas) a bagaznik potrzebny do przewozenia bagazu.Dojazdówka to przydatne narzędzie !!!!Normalny zapas będzie ze 2 razy grubszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ...................ogólnie warto zainteresować się też jakiej jakości jest klucz do kół i lewarek jaki mamy fabrycznie w aucie bo często bywa że to syfilis konkretny.A zwłaszcza dziś: kiedy to większość posiadaczy kluczy pneumatycznych dopierdyla śruby tak że następnym razem sam ma problem z odkręceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 A zwłaszcza dziś: kiedy to większość posiadaczy kluczy pneumatycznych dopierdyla śruby tak że następnym razem sam ma problem z odkręceniem niestety poukrecane gwinty i pokrzywione piasty to następstwo nieumiejętnego bawienia się pneumatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Takich mamy wulkanizatorów .Uważają, że klucz dynamometryczny to zbędny gadżet, a momenty dokręcania śrub to abstrakcyjne pojęcie. Niestety w razie "W" samochodowe klucze fabryczne, często nie wytrzymują w konfrontacji ze śrubami dokręcanymi pneumatykiem. A dzieje się tak najczęściej, gdy nie ma kto wspomóc drugim kluczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi