Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 28 lutego 1935 roku na świecie pańskim pojawił się nylon. Powiedzmy wprost - damskie pończochy i żyłka. Pończochy niestety przemieniły się w rajtuzy, a żyłka zwyrodniała w plecionkę. Boleję nad każdą degradacją, a przy tej wręcz szlocham.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Oj tam, oj tam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Slawek, a ta zylka zamieniona w plecionke to do czego Ci potrzebna w ff? Zreszta...za Stilonem placzesz? O ponczochy nie pytam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Sławek ja najpiękniejsze ryby łowiłem na mikado dino 0,13mm ze stadionu dziesięciolecia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Sandacza 97 cm złowiłem pod Stadionem na T-Rexa 0,22 ze Stadionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 T rexa tez pamiętam. Teraz nie ma takich żyłek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No.. Same piękne wspomnienia. 98 centymetrowa troć z Drwęcy na Abulon 0.3.Przyłów przy boleniach, sum około 185 z Warty na 0.25 DAM Tectan.I Elka około 180 wzrostu, prawie białe włosy, bursztynowe pończochy, podwiązki.. Wstyd przyznać - twarz się zatarła.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Elke na pończochy złowiłeś??Czytając jej opis, to nie dziwię się że twarz się zatarła wszak wzrok bładził w innych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No.. Same piękne wspomnienia. 98 centymetrowa troć z Drwęcy na Abulon 0.3.Przyłów przy boleniach, sum około 185 z Warty na 0.25 DAM Tectan.I Elka około 180 wzrostu, prawie białe włosy, bursztynowe pończochy, podwiązki.. Wstyd przyznać - twarz się zatarła.. ...i tak oto nasz zatwardziały realista, wymiękł romantycznie owiany mgłą wspomnień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Elka mnie łowiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No to tym bardziej, jeśli pamiętasz Jej podwiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Sławek, a fuj, na robaka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Sławek, a fuj, na robaka? Raczej na kulki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na prosty haczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) I ja mam wspomnienia związane z nylonem, co prawda pod nazwą stilon- ale zawsze. Połowa lat 70-tych, Gierkowskie inwestycja, Włoskie maszyny Via Viscosa, Japońskie Toray (tak tak- ten Toray), spotkanie z "inną cywilizacją" Miałem okazję w Stilonie trzy latka popracować, fajne młode lata moje Wszystko klimatyzowane było, dziewczyn dużo porozbieranych bo temperatura wysoka: no fajnie było Edytowane 28 Lutego 2017 przez ObraFM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Marian - jeszcze coś.. Jeden zaczep od Elki podwiązek chyba jakoś słabo trzymał, bo w środek był ratunkowo włożony malutki biały guzik. Dlatego nie pozwalała ich zdjąć.. ale dopiero później załapałem , czemu.. Z niewieściego wstydu, oczywiście.. Jest coś wielokrotnie gorszego od bezpłciowych rajstop. Takie króciutkie coś, coś a la obrzyny z pończoch, co na obszarze miasta Łodzi w męskiej nomenklaturze funkcjonuje pod nazwą antygwałtów. Dużo ohydniejsze od męskich skarpetek. Tfu, a fuj, a kysz.. Nawet Grodzko nosiło nylony.. Ale kupić dziś dobrą żyłkę w Polsce jest tak samo ciężko jak dawniej. Kiedyś stilonowskie były wyjątkowo tanie i słabe, teraz rynek opanowały drogie i liche. Nadal jedynym wyjściem pozostaje import indywidualny.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi