Gość White-fish Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 poszukuje opinii o kijku z stajni Dragona, konkretnie chodzi mi o model Millenium HD X-Fine (2,85m / 2-12g).U?źytkuje ktoś z was tą wklejkę Chodzi mi gł?łwnie o łowienie okoni z przyłowem szczupaka i sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Miałem w ręku, bardzo mocna wędka jak na swoje 12g, myślę, ?źe spełni oczekiwania jeśli szczupak sandacz maja być przyłowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Tylko czy oKonie nie będą z niej spadać wiem ze jest wyjątkowo mocna, jak szukałem info o niej gdzieś wyskoczyło mi ze łowią tą wędką bolenie przy pomocy Thrill'a 7-mki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mam kr?łtszy medel 240 .Spad?łw okoni nie zanotowałem.Łowię na plecionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi