Durzy Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Cześć, Czy ktoś miał coś do czynienia z tytułowym kijem (Konger Impact UL - 270 cm do 12 g).Potrzebna mi będzie budżetowa wklejka, a ta nie wygląda źle.Interesują mnie wszelkie informacje - akcja, ugięcie,realny zakres obsługiwanych przynęt.Wędka będzie wykorzystywana do łowienia okoni z brzegu. Tylko gumki, bez bocznego troka.Druga opcja to Mikado Lexus 260 do 13 g. Ale tą wędkę znam.Andrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Andrzeju , od czasu do czasu na giełdzie pojawia się jakieś tango-czy to nie byłby najlepszy wybór?Sprawdzona i znana konstrukcja, bardzo dobre opinie, przystępna cena...Czego tu jeszcze szukać i kombinować?Z impactem nie miałem do czynienia więc się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ma być coś taniego. A używane Tango to ponad 200 zł.Kij na 2 wyjazdy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Lexus to koszt około 150zł , a tango czasem trafisz za 180-200zł z wysyłkąCzy warto za te 50-80zł wku....ć się na rybkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Myślisz, że jest aż taka różnica między nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jezeli delikatny opadzik to tango bedzie bardzo okej jezeli do troka to lexus swiat i ludzie. Jezeli chodzi o tango to do 8 gram raczej bym polecał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dokładnie chodzi o opadzik, szuranko, podskakiwanko, itp. techniki. Na troka nie łowię. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 To raczej wez tango sprawdzona konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 http://jerkbait.pl/topic/87577-konger-champion-tango-270m-10g/?fromsearch=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 http://jerkbait.pl/topic/87388-konger-world-champion-tango-240-m-cw-1-8-gr/?fromsearch=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dziękuję. Widziałem oba kijki, ale nie brałem ich pod uwagę.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja kupilem nowego tango o tego http://allegro.pl/konger-world-champion-ii-tango-240-warszawa-i6729076669.html kosa jak cholera zero przesztywnienia na wklejce!!! ???? fajne kije a ta seria chyba najlepsza ???? mialem wszystkie 3 ???????? bierz tango. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Pewnie fajny jest.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Andrzeju przerzuciłem kilka budżetówek przez ręce i tango chyba najlepsze.Jak Kamil napisał pod troka wystarczy lexus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Swego czasu i ja myślałem i czasami nadal myślę o tangu, dlatego rozmawiałem z trzema osobami co ich używały i używają i tak wedle ich opinii world champion to nie to samo co champion tango. Poradzono mi też szukać champion tango w co najmniej dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jeśli chodzi o 2,70 mam wrx i jestem bardzo zadowolony- na pierwszej wyprawie wyjąłem bolka 74cm na paproszka i dał sobie radę,póżniej prawie 80cm szczupaki nie robiły na nim wrażenia,a pstryk 15cm okonia też doskonale pokazuje...Oczywiście polecam starą ,zieloną serię, ale za te pieniądze nie do zdobycia niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dyskusja troszkę zboczyła od tematu.Pomyślę nad Tangiem, może gdzieś uda się pomacać.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Skad jestes? Jak okolice warszawy to na kanale zeranskim moge dac ci polowic tym najnowszym tangiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Warszawa. Ale pewnie wcześniej niż za 2 tygodnie nie będzie to możliwe.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Na priv dam ci kom jak cos to dzwon i sie umowimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dyskusja troszkę zboczyła od tematu.Pomyślę nad Tangiem, może gdzieś uda się pomacać.A.Wrx to model tango (ten z dzieloną rękojeścią) Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi