guciolucky Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Wybór jest ogromny ale trudno doradzać nie znając choćby budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Powiedzmy do 700zl Można też coś go zwikszysc lub z mniejszyc .Zastanawia mnie Westin w4 street stick 213 5-15 .Może coś klasycznie od st.croix . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Popatrz na Plat jp. Kijek Shimano trout one ns. Mam B64l i sprawia bardzo dużo frajdy. Na dniach będę zamawiał szklaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Doradzcie koledzy: seryjny kij o długości ok 2 m do twitcha z krótkim dolnikiem do przynęt max 20 g 12-15 lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Kupiłem Shimano native troje 213 5-15 g fajny szybki kij napisze o nim więcej jak protestuje na pstrągach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Nie nie ja szukam czegoś pod większe ryby , chodzi o bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Jmc Full Moon 210 do 10gr - czy ktos uzywa tego patyka do twitchingu?Szukam czegos pod okonia. Na papierze wydaje sie ok. Jesli ktos posiada prosze o wiecej info. Pzdr. Wysłane z Nokia 3310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Popatrz na Dragon CXT SuperFast SF-X 1.90 1-12g lub 2-14g pod twitcha super patyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Witam Panowie, Kolega szuka kija, który obsłuży woblery max. 9 cm. Długość 2.10. Ciężar wyrzutu do 18 gram. Co byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Jaki Budżet do dyspozycji? Bo np. Evergreen ma kilka ciekawych propozycji, tak samo jak Raid Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Jaki Budżet do dyspozycji? Bo np. Evergreen ma kilka ciekawych propozycji, tak samo jak Raid Japan.O budżecie nic nie napisałem,jest do 1 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Budżet zacny i napewno sie cos znajdzie ale myślałem ze chodzi o Casta nie Spina. Ja osobiście preferuje Casting pod Twitchbaity i mam kilka rożnych kijków ale spina nie polecę bo tak owym nie łowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Witam Panowie,Kolega szuka kija, który obsłuży woblery max. 9 cm. Długość 2.10. Ciężar wyrzutu do 18 gram. Co byście polecili?Shimano expride. Miałem okazję tym chwilkę łowić w wersji cast to całkiem przyjemny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micamica Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Budżet zacny i napewno sie cos znajdzie ale myślałem ze chodzi o Casta nie Spina. Ja osobiście preferuje Casting pod Twitchbaity i mam kilka rożnych kijków ale spina nie polecę bo tak owym nie łowie. WitamA ja chętnie bym temat casta twichowego zgłębił. Może Kolega podać jakieś propozycje JDM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia WitamA ja chętnie bym temat casta twichowego zgłębił. Może Kolega podać jakieś propozycje JDM? Mam nadzieje ze sie nam nie oberwie ale skrobnę kilka slow o Kijach BC do tej metody.Aktualnie używam do małych Wabików i płytko schadzacych czyli do ok 1,2m Evergreen Kaleido designo Quad Light. Wobki 5 - 7cm. Do wobkow 7 -10cm i max Głębokości 2,5 Uzywam kijka Evergreen Kaliedo The war gazelle oraz Raid japan Gladiator Black sparrow.Do Wobkow klasy 10 - 15cm schodzacych na max 4m Uzywam Kijka Evergreen Kaleido The stallion o oznaczeniu DG69MH.Ze starszych seri moge polecic klasyki jak np. Evergreen kaleido The Impala czy np. Major Craft Corkish w klasie ML i M. Z seri Temujin do mniejszych wobkow super była The Gazelle a z seri Tactics Super razor shot czy the Tempest. Z najnowszych seri super kijkiem pod wobki 8-11cm jest Evergreen Kaleido 66M Cobra GT lub Degel czy Cantata z seri Orion. Jest naprawdę w czym wybierać i myślę ze każdy cos dla siebie znajdzie. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micamica Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia WitamSerdecznie dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. Jest w czym wybierać pozdrawiamMichał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi