Skocz do zawartości

Seryjne kije do twitchingu

Robert Crocker

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Budżet zacny i napewno sie cos znajdzie ale myślałem ze chodzi o Casta nie Spina. Ja osobiście preferuje Casting pod Twitchbaity i mam kilka rożnych kijków ale spina nie polecę bo tak owym nie łowie. 

Witam

A ja chętnie bym temat casta twichowego zgłębił. Może Kolega podać jakieś propozycje JDM? 

Witam

A ja chętnie bym temat casta twichowego zgłębił. Może Kolega podać jakieś propozycje JDM? 

Mam nadzieje ze sie nam nie oberwie ale skrobnę kilka slow o Kijach BC do tej metody.

Aktualnie używam do małych Wabików i płytko schadzacych czyli do ok 1,2m Evergreen Kaleido designo Quad Light. Wobki 5 - 7cm.

Do wobkow 7 -10cm i max Głębokości 2,5 Uzywam kijka Evergreen Kaliedo The war gazelle oraz Raid japan Gladiator Black sparrow.

Do Wobkow klasy 10 - 15cm schodzacych na max 4m Uzywam Kijka Evergreen Kaleido The stallion o oznaczeniu DG69MH.

Ze starszych seri moge polecic klasyki jak np. Evergreen kaleido The Impala czy np. Major Craft Corkish w klasie ML i M. Z seri Temujin do mniejszych wobkow super była The Gazelle a z seri Tactics Super razor shot czy the Tempest. Z najnowszych seri super kijkiem pod wobki 8-11cm jest Evergreen Kaleido 66M Cobra GT lub Degel czy Cantata z seri Orion. Jest naprawdę w czym wybierać i myślę ze każdy cos dla siebie znajdzie. 

Pozdrawiam

• Like 2