laredo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Szperając kiedyś w piwnicy znalazłem kołowrotek kt?łry x lat temu zakupił m?łj ojciec. Wiem ?źe był z nim 5-6 razy na rybach, nie więcej. Znalazłem dla niego nowe zastosowanie, jednak chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o tym kręciołku. U?źywał go ktoś z Was? Mo?źecie mi coś o nim powiedzieć ? Ma jakieś słabe punkty, jest coś na co muszę zwr?łcić uwagę ? Jaka jest jego obecna wartość (mniej więcej)Będę wdzięczny za jakiekolwiek info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Kołowrotek Abu z przed około 25 lat. Ciekawostką jest fakt,?źe rotor kręci się w przeciwną stronę tzn. w prawo.Praktycznie zabytek choć da się tym łowić na upartego. Wartość kilkadziesiąt złotych max. Rotor w druga strone DOBRE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 w.d.wobler - masz rację całkowitą, kręci się w drugą str. Chcę go na wąsatego u?źyć bo wygląda dość solidnie, zobaczymy co z niego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Hol większego sumka, no nie wiem. Czy dobrze pamiętam, to wersja bez ło?źysk kulkowych?Wiem, ?źe były to młynki dość tanie, jak na ?łwczesne krajowe realia. Znacznie dro?źszym był chocia?źby C4x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Od razu zaopatrz się w sprę?źynki do zbijania kabłąka bo pewnie będą pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Dołacze sie do pytania bo nie chce zakladac nowego tematu.Czy wszystkie z tych woblerow to sa hornety?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dołacze sie do pytania bo nie chce zakladac nowego tematu.Czy wszystkie z tych woblerow to sa hornety?PozdrawiamSi senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi