Wojtek.mirecki Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dlaczego na stronie Fishingrodu po wciśnięciu na blanki MXH obie serie spinningowe wyskakuje błąd i strona niedostępna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orwon Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Przed chwilą byłem na stronce i wszytko u mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dlaczego na stronie Fishingrodu po wciśnięciu na blanki MXH obie serie spinningowe wyskakuje błąd i strona niedostępna??Sprawdziłem ,wszystko działa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To ja nie wiem dlaczego u mnie nie mogą wyświetlić się? Seria High modulus się wyświetla a inne nie? oto print screen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 no i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 u mnie już działa - nie wiem dlaczego wcześniej był błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To ja nie wiem dlaczego u mnie nie mogą wyświetlić się? Seria High modulus się wyświetla a inne nie? oto print screen: Musisz wyczyścić casch ,masz stary adres. Poprawny jest: http://fishingrod.pl/blanki/spinningowe/mhx/mhx-series/salmo n-steelhead.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orwon Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jeszcze inaczej. U mnie jest to samo, a ciasteczka mam wyczyszczone. Wiem o co chodzi. Jeżeli chcesz wejść w zakładkę salmon & steelhaed musisz ją wybrać z listy rozwijalnej, a ty rozwijasz tylko Blanki - spinningowe - mhx i dopiero na stronie klikasz Salmon & Steelhead. W ten sposób u mnie także wyskakuje błąd. Trzeba wybrać następującą ścieżkę: blanki-spinnningowe-mhx-mhx series-Salmon & steelhead,(ew spinning & casting). http://fishingrod.pl/blanki/spinningowe/mhx/mhx-series/salmo n-steelhead.html Sergiusz. Masz źle wpisany odnośnik na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Sergiusz. Masz źle wpisany odnośnik na stronie. Zaraz się tym zajmę Dobra koledzy, wszystko poprawiłem ,przepraszam za kłopoty już będzie wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 małe przeczyszczenie wątku z mojej strony + przenosiny do Cafe. Jakby ktoś potrzebował kontynuacji tematu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi