Tarłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam Mam pytanie, dlaczego od pewnego czasu forum i nie tylko strasznie zwolniło-tzn bardzo wolno otwierają się poszczególne wątki, posty, itp? Pzdr.TARŁO$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Dołączam się Why? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wydaje mi się, że to tylko przejściowe kłopoty. Niestety czasami nasz serwer jest tak obciążony, że może zwalniać.Będziemy nad tym pracowali po powrocie @Remka z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ja dzis kompletnie nie moglem sie polaczyc, trwalao to kilka godzin na stronei glownej jest zameldowany jakis 'error' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 dzisiaj powtorka ... ciekawe, ze taraz funkcjonuje? no ale tak chyba lepiej niz na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Przepraszamy wszystkich ale wczoraj wieczorem i dzisiaj rano mieliśmy awarię. Wszystko z winy naszego providera. Mamy wspólne serwery i bazy danych z innymi klientami providera i jeden z nich spowodował uszkodzenie bazy.Po naszej interwencji provider naprawił usterkę i zwiększył nam przepustowość. Teraz wszystko powinno chodzić szybciej P.O. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgodnie z powiedzeniem: nie ma tego złego.................. - chodzi teraz elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 O takie cos mi rano sie pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Cześć,Już po powrocie przeglądam wiadomości. Jest tego sporo ale ... chciałem w pierwszej kolejności ustosunkować się do problemów technicznych. Rzeczywiście była awaria serwera www. Przy okazji udało nam się przyspieszyć działanie serwisu co mnie bardzo cieszy. Mam nadzieję, że teraz szybkość działania będzie dla Was zadawalająca. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tarłoś
Witam
Mam pytanie, dlaczego od pewnego czasu forum i nie tylko strasznie zwolniło-tzn bardzo wolno otwierają się poszczególne wątki, posty, itp?
Pzdr.
TARŁO$
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi