Artech Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Chyba już mogę pochwalić się swoją produkcją.Pierwsza próbna seria. Trochę zabawy z kształtami i wagą. Woblery mają po 8 - 8,5 cm i wagę od 15 do 24 g. Z tym najcięższym trochę przesadziłem i trudno go dobrze ustawić ale tak jak reszta pięknie pracuje w opadzie.Kolejne już bardziej przemyślane i powtarzalne w kształcie i wadze - 8 cm, 14 i 16 g. Tutaj eksperymenty tylko z miejscem usadowienia obciążenia (efekty ciekawe i zadowalające) i malowaniemMateriał użyty do produkcji to, w pierwszej serii, resztki balsy jakie miałem i lipa. Seria finalna to brzoza - świetny materiał na wobleryI to na razie na tyle, w trakcie produkcji kolejna seryjka Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 git Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Ostatnio mało czasu i na ryby i na woblery, ale kilka sztuk udało dokończyćDługość 7,5 - 8 cm, waga 14 i 16 g Kolejna seria czeka już tylko na malowanie, tylko nie wiem kiedy na nie znajdę czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 git ArtechGull..szpiegu Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Artech, bardzo ładne te Twoje rękodzieła( i łowne, co widać w wątku) .Gratuluje kunsztu i samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dzięki panowie, staram się stworzyć kilera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Najlepiej kilerów 2óch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Najlepiej kilerów 2óch właśnie robi się 10ciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 U mnie, zgodnie z tytułem wątku, monotematycznie - 8 cm, 14 - 16 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 artech widze ze się ladnie rozkrecasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U mnie, zgodnie z tytułem wątku, monotematycznie - 8 cm, 14 - 16 gWidac że gotowe do startu jak F12 na płycie lotniska Dobre wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Czasu mało, ale coś tam dłubię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Całkiem ładniutkie , aż by się chciało przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No wyglądają bajecznie - gotowe do akcji . Sam bym zaatakował jednego bardzo chętnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Przykro mi panowie, moje moce przerobowe są niewielkie A woblery ze zdjęcia już mają nowych właścicieli Ale dzięki bardzo za Waszą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Spoko, nie mówiłem, że musze go mieć Sam kończe własnie serię boleniówek, choć z pewnością nie będa dopracowane do tego stopnia, co Twoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jeszcze dwa z poprzedniej serii, w trochę innym malowaniuI koleina seryjka czeka na malowanie i testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Coś długo ostatnio schodzi mi z tą wykończeniówką Ale kilka sztuk skończyłem.materiał: brzozadługość: 8 cmciężar: 14-15 gster: poliwęglan 1 mmdrucik: nierdzewny 0,8 mm, stelaż z jednego kawałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Artur, bardzo ładne wykonanie.Gratuluję samozaparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dzięki. Mam nadzieję, że boleniom też się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dzięki. Mam nadzieję, że boleniom też się spodobają ladne wojsko artech no i widac postepy w wykanczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ostatnie jakie udało mi się wykończyć technicznie bez zmian:materiał: brzozadługość: 8 cmciężar: 14 gster: poliwęglan 1 mmdrucik: nierdzewny 0,8 mm, stelaż z jednego kawałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ładne. Tak z ciekawości spytam..Tak cieńki ster ( 1mm) daje rade w ciężkich boleniowych warunkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Dobrze widać 'ewolucję' tych uklejek Świetna robota, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi