spinnerman Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A może byś zrobił mały filmik albo jakiś krótki artykulik i zamieścił go w podpiętym już temacie tego działu . Mogło by to być kilka migawek z budowy i malowania . Jestem za ! W całej rozciągłości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 najprostsze pomysły są najlepsze, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A może byś zrobił mały filmik albo jakiś krótki artykulik i zamieścił go w podpiętym już temacie tego działu . Mogło by to być kilka migawek z budowy i malowania . Film odpada, nie umiem i nie lubię bawić się w filmowanie. A artykułu/opisu też obiecać nie mogę, bo jak zwykle czasu brakuje. Przy następnej serii popstrykam fotki z kolejnych etapów produkcji i może coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Dziękuję ! Woblerowe patenty podpiąłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 100 latek i wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Również życzę Wszystkiego Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie za życzenia Surówki zawsze mają niepowtarzalny urok i nasuwa się to pytanie co to będzie A z surówek powstało to : Jaszcze tylko stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bardzo podobają mi się Twoje boleniówki z pierwszych stron. Bardzo stylowe i konkretne. Posiadasz może filmik z ich pracą? Czy upolowałeś już coś na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Taki mój mały patent na system szybkiej wymiany kotwic. Przydatny przy testowaniu naszych wypocin. Wcześniej nic takiego na forum nie widziałem, może komuś się przyda.sys.jpgsys1.jpg Do wykonania potrzebny dosyć twardy i sprężysty drucik 0,7 - 0,9 mm, szczypce okrągłe i kombinerki bardzo mi sie podoba ten patencik kozystam z niego osobiscie zrobilem z drucika 0,8mm jestem zadowolony i dzieki Artech za patent pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Śliczności też się do boleniówek przymierzam. Kolega sobie zażyczył za smarowanie kręciołków, a spod jego ręki to jak z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Bardzo podobają mi się Twoje boleniówki z pierwszych stron. Bardzo stylowe i konkretne. Posiadasz może filmik z ich pracą? Czy upolowałeś już coś na nie?Filmu z pracą niestety nie mam. A co do połowów, to większość boleni łowię na swoje woblery bardzo mi sie podoba ten patencik kozystam z niego osobiscie zrobilem z drucika 0,8mm jestem zadowolony i dzieki Artech za patent pozdrawiamNie ma za co. Cieszę się, że się przydaje. Śliczności też się do boleniówek przymierzam. Kolega sobie zażyczył za smarowanie kręciołków, a spod jego ręki to jak z fabryki.Dzięki. Boleniówki nie takie straszne jak mówią.Ta seria to taki eksperyment z jedną kotwicą, nie do końca wiem jak będą się zachowywać w ekspresie w silnym uciągu. Obawiam się że może im trochę brakować tego "wygaszacza" w postaci tylnej kotwicy. Potestujemy i zobaczymy Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Gdyby za ostro pracowały to myslę że kawałek ołowianej lamety na kotwicy powinno je uspokoić, a kotwiczka i tak w tylnej części to powinno być ok. Jak sam wiesz bolenie nie zawsze biorą na expresa a z wieczora to już napewno wolą nieco wolniejsze prowadzenie bynajmniej u mnie. Bolenióweczki ładne ale mój wzrok i tak przykuwają wobki po lewej stronie zdjecia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Te po lewo to takie fajne do pudełeczka pstrągowego. W takim samym, najlepsiejszym, malowaniu ale każdy z ciut inną pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Artech te co teraz pokazałeś pstrągowe są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzięki. Małe zbliżenie: Stery już są, jutro postaram się pstryknąć fotki na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Do teraz kojarzyłem Ciebie z boleniówkami dzięki za foto bo i o te mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Przy malowaniu widać sporo "kombinowania". To dobrze, w ten sposób łatwiej znajdziesz techniki, które Ci przypadną do gustu. Zwróć większą uwagę na oczy. Są "zwierciadłem duszy " nie tylko u człowieka. Może spróbujesz dodać jakiś ciekawy akcent, może płetwa, może pokrywy skrzelowe albo zarys pyszczka, taki "swój rys", początek rozpoznawalnego stylu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Janusz dzięki za wskazówki. Skrzela miały być, ale zapomniałem o nich Malowanie raczej nie jest kombinowane, ja bym powiedział że wręcz bardzo proste. Kilka coraz ciemniejszych warstw nakładanych gąbką, rozdzielanych warstwami lakieru i to wszystko. Oczy to rzeczywiście moja pięta achillesowa, w pstrągówkach jakoś nie pasują mi wklejane a z tymi malowanymi kiepsko mi wychodzi Muszę znaleźć jakiś sposób na te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 z numerkami jak na wyborach na miss też tak robię czasem przy testach wodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Mają prawie identyczne malowanie, musiałem je więc jakoś oznaczyć żebym wiedział w którym jak obciążenie umieściłem To seria na gotowo: Razem z woblerami powstały breloczki do kluczy. Te miały wyglądać nie pracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Można zamówic kilka sztuk ?breloczek do kluczy i ze dwie bolenowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Kolejna partyjka ukończona. Tak jak obiecałem, fotografowałem po kolei cały proces powstawania tych woblerów.Teraz muszę znaleźć czas na dodanie do tego kilku słów komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wczorajszy na moją "6" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Te bolki w tym roku zwariowały , same małe ukleje wcinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi